Welkom op mijn blog, ik hoop dat jullie net zoveel plezier beleven aan het kijken als ik aan het maken.

vrijdag 18 maart 2016

White Xmas

                           Hoi Allemaal

Terwijl ik dit schrijf straalt het zonnetje en is het supermooi lenteweer en pasen is in aantocht en zit ik met een doos tissues voor mijn pc te snotteren en ik dacht nog wel dit gaat mooi mijn neus voorbij, maar helaas ook ik ontkom er niet aan, maar ach het zij zo nog anderhalve dag werken en dan kan ik lekker uitzieken op de bank kop thee bij de hand en lekker een heerlijk kippensoepje, want daar knap je van op zei mijn moeder altijd of dat ook zo is weet ik niet maar het is lekker. Van het mooie lente weer ga ik jullie vandaag weer in de kerstsfeer brengen met onze nieuwe challenge die van start is gegaan bij WLVC en dit keer komt het thema van Nicolette en zij wil een vintage kerstkaart zien met sneeuwvlokken erop nou hoe toepasselijk is dat en ook hebben wij op ons blog plaatjes voor jullie als je zelf niets heb.


Zie hier mijn voorbeeldkaartje voor jullie en weer een kerstkaartje klaar zo ontloop ik straks de stress. Ik heb mijn kaartje in de tinten wit en blauw gehouden omdat ik nou eenmaal vind dat dat bij winter en sneeuw hoort. En als je nou denkt ik zit helemaal niet in de kerst het is lente gewoon gaan zingen I,m dreaming of a white xmas moet je zien hoe gauwje in de mood zit.


Deze keer hebben wij een hele gave prijs voor jullie en wil je weten wat die is ga dan naar ons blog bekijk gelijk de mooie voorbeelden van mijn mede DT-collega,s en zie gelijk wat onze sponsor voor deze challenge cadeau doet aan de winnaar en misschien ben jij dat wel.

En ik zeg weer graag tot een volgende creatie maar weer.


Challenge6 opmerkingen:

 1. Wow, schitterend!!!
  Creatieve groetjes, Gaby

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een prachtige vintage kerstkaart heb je gemaakt,
  mooi plaatje heb je gebruikt.

  Groetjes Esmeralda

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Schitterende kaart Jolanda,

  Je heb toch voor de label gekozen zie ik.
  De zomer moet nog komen maar door deze kaart krijg ik al bijna zin in de winter
  Bijna......haha

  Beterschap en een goed weekend, leafs Ina

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Hoi Jolanda, wat een prachtige creatie! Buiten is het koud, dus ik ben helemaal in de kerstsfeer. Geweldig mooi geworden! Gezellig dat je meedoet met de challenge van Dreamtime Craft Supplies. Groetjes, Cindy DT

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Hoi Jolanda,
  Super mooi creatie Jolanda !
  Heel mooi in deze tinten leuk plaatje weer een super mooi geheel .
  Prettig weekend
  Groetjes Doris

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Een bjoetie van een vintage kerstkaart.
  Liefs Ghea

  BeantwoordenVerwijderen

Leuk dat je langs bent geweest en nog leuker dat je een berichtje achterlaat, want die zijn altijd leuk om te krijgen en te lezen. Vind je me kaarten leuk, dan nodig ik je uit om mij te gaan volgen.

Groetjesssssss Jolanda