Welkom op mijn blog, ik hoop dat jullie net zoveel plezier beleven aan het kijken als ik aan het maken.

dinsdag 24 april 2018

Butterfly,s

                                     Hallo allemaal

Zo net terug met Smokey van puppycursus en die ligt nu heerlijk te slapen in zijn mandje omdat het best (in)spannend is voor zo,n kleine kerel en ik heb weer een nieuwe uitdaging/challenge voor jullie en wel met het thema vlinders/butterfly,s en deze nieuwe uitdaging/challenge is van start gegaan bij Ally,s Angels en daar vind je niet alleen die van mij, maar nog meer mooie voorbeelden.


En wie houdt er nou niet van vlinders/butterfly,s....eigenlijk zit er altijd wel een of meerdere op een creatie en het geeft een blij zomers gevoel zo,n dartelende vlinder.....hoewel ik ze nog niet heb gezien deze lente....toch nog even geduld hebben denk ik dan maar.


De vleugeltjes van Tilda heb ik bewerkt met stickles en de broekspijpjes heb ik bewerkt met een witte stift zodat het een klein beetje op kant lijkt.


Op de gehaakte bloem (niet zelf gemaakt...wel zelf gekocht hihihi) heb ik een glasvlinder van Syta geplakt. Bij deze uitdaging/challenge mag je alles gebruiken zolang er maar vlinders te zien zijn en natuurlijk is er ook weer een hele mooie prijs voor de winnaar weggelegd en dat is:


Een cadeaubon van 15 pond om lekker te shoppen en ik heb al heel wat leuke spullies gezien in de shop. Dus doe gezellig mee en wie weet ben jij degene die lekker kan gaan shoppen. Voor nu een hele fijne avond en tot een volgende creatie maar weer.


CHALLENGES:
8 opmerkingen:

 1. Altijd leuk vlinders op je kaart en jij hebt weleen helw mooie van Syta en staat super op het gehaakte bloemetje! Heel mooi voorbeeld voor denieuwe challenge Jolanda! Liefs Gerie

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Prachtig kaartje Jolanda...zo mooi die vlinders en ook het vlinderTildaatje is super leuk...
  groetjes Rosina

  BeantwoordenVerwijderen
 3. What a lovely creation! Very many thanks for sharing at Fussy and Fancy. Judy DT x

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Beautiful thanks for joining us at Simply Magnolia DT Maria "tinyworks"

  BeantwoordenVerwijderen
 5. This is a great card! I really love butterflies and knitted flowers. I like the way Tilda made wings - very beautiful! Thank you for your participation with us Paradise of Magnolia. Good luck, Mlarisa.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat een leuke schitterende kaart met de tilda vlinder .
  Heel mooi de vlinder op het gehaakte bloempje .
  Fijn weekend
  Groetjes Doris

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Beautiful creation. Thanks for joining us at Simply magnolia this month.

  BeantwoordenVerwijderen

Leuk dat je langs bent geweest en nog leuker dat je een berichtje achterlaat, want die zijn altijd leuk om te krijgen en te lezen. Vind je me kaarten leuk, dan nodig ik je uit om mij te gaan volgen.

Groetjesssssss Jolanda