Welkom op mijn blog, ik hoop dat jullie net zoveel plezier beleven aan het kijken als ik aan het maken.

zaterdag 22 juni 2013

En dit noemen ze nu zomer......

Ja ach die hollandse zomer weet wat. Iedereen kijkt er naar uit en gisteren was het dan zover hij is begonnen.............de zomer en wat denk je regen, regen en nog is regen. Maarrrrr ik laat me niet meer kisten   en ik ga er weer voor. Ja ik weet het ik heb me eigen ff niet laten zien en horen, maar zat er eigenlijk gewoon een beetje door heen de ene mens krijgt soms meer op zijn bordje dan de ander en de fut was eruit om een kaartje te maken en een berichtje bij jullie achter te laten soms zat ik gewoon naar jullie mooie kaartjes te kijken en de berichtjes te lezen en dacht bij mezelf KOM OP Joland we gaan ervoor lekker kaartje maken, maar helaas het lukte me gewoon niet en ja om een lang verhaal kort te houden I,M BACK en het eerste kaartje is alweer een feit.Ondanks alles zag ik dat ik ook weer een nieuwe volger erbij hebt welkom Bianca en reuze gezellig dat je er bent.En dan nu mijn kaartje het is er weer een voor WLVC ditmaal was de vraag een vintage kaart met dieren als xtra laat me kaartje ook meedoen bij GE-WE en daar was de challenge alles mag dussssss. En dit is nu me kaartje geworden.
                               
Twee schattige meisjes met een konijntje op schoot en ja als je dan al die vintage kaartjes zo ziet dan smelt je toch een beetje,want ze zijn toch wel vertederend hoor. Nou ik wens jullie verders een goed weekend toe en hoop dat we de zon ook nog even krijgen te zien. Ik ga een rondje bloggen en zeg tot gauw en liefs van mij.

XXX

20 opmerkingen:

 1. Hoi Jolanda!

  Ik vind echt een super mooi kaartje! Zo lief dat plaatje en wat een gave mallen heb je gebruikt.
  Fijn weekend verder!
  Liefs,

  Wendy

  BeantwoordenVerwijderen
 2. wat een beeldschoon vintage kaartje heb je gemaakt Jolanda.
  Fijn weekend....liefs ghea

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Oooooh wat een schatje!
  Het zijn ook zulke lieve plaatjes!
  Mooi gemaakt! Fijn dat je weer wat energie hebt gevonden om lekker te knutselen en mee te doen met onze challenge super!
  Bedankt voor je deelname bij WLVC!
  Groetjes Jacomijn

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wauw Jolanda gelukkig is je inspiratie weer terug en wat heb je gelijk weer een toppertje van een kaart gemaakt, ik vind hem helemaal super de super, een geweldig mooi kaartje.
  Liefs van Anita

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Prachtige inspiratie super.

  liefs van Bianca

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat een mooi kaartje heb je gemaakt Jolanda, super gedaan en bedankt voor het meedoen bij WLVC, we zien je graag volgende keer weer terug.
  groetjes Liesbeth

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Hoi Jolanda,
  fijn om weer een mooi kaartje van je te zien.
  Leuk papier is dat hé van pick up, ik heb het ook. Jij hebt het heel goed en leuk gebruikt zo.
  Groetjes Anita

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Wat een prachtig kaartje en leuk papier heb je gebruikt.
  Leuk dat je mee doet met onze challenge.
  Gr,van Anneke

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Wat een schitterende vintage kaart. super
  groetjes Janie

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Wat een schitterende kaart Jolanda.

  Liefs Riet.

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Hoi Jolanda, Wat een schitterende kaart. Echt prachtig!
  Groetjes, Cindy

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Wat fijn dat je er weer bent Jolanda en dan meteen met zo'n schitterende vintagekaart.....om blij van te worden. Dankjewel voor je deelname bij WLVC, liefs van Plony.

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Ik heb je ook gemist hoor Jolanda, maar gelukkig je bent er weer , gelijk met een schitterend kaartje, mooi gemaakt. Lieve groetjes, Corrie

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Prachtige kaart is dit Jolanda. Het is er inderdaad ééntje om weg te smelten. Het leven zit vol verrassingen en soms zijn er dat teveel ineens. Men moet de tijd nemen om alles te verwerken en het een plaatsje te geven, zo doe ik dat ook. En als je dan wat minder op blogs verschijnt, ziet iedereen je toch graag terug komen.
  Veel liefs

  Patricia

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Prachtige kaart!
  Dank je wel voor het meedoen met onze Ge-We Challenge!
  Groetjeszz,
  Yvonne

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Lieve Jolanda, fijn dat je weer terug bent en er ook weer moed voor hebt gevonden om er weer voor te gaan! En wat het weer betreft houden we ons allemaal op de been door dan maar te gaan freubelen...wat fijn dat we deze hobby hebben. Je kaartje mag er weer zijn hoor, geweldig leuk gemaakt! Mooi model, past helemaal in de vintage stijl!

  Groetjes Richtje

  BeantwoordenVerwijderen
 17. Heel fijn dat je er weer bent Jolanda en dan nog wel met zo'n mooi vintage kaartje, houdt vast die energie!
  Groetjes van Gerie

  BeantwoordenVerwijderen
 18. wouw wat een mooie kaart
  groetjes Anneke

  BeantwoordenVerwijderen

Leuk dat je langs bent geweest en nog leuker dat je een berichtje achterlaat, want die zijn altijd leuk om te krijgen en te lezen. Vind je me kaarten leuk, dan nodig ik je uit om mij te gaan volgen.

Groetjesssssss Jolanda