Welkom op mijn blog, ik hoop dat jullie net zoveel plezier beleven aan het kijken als ik aan het maken.

dinsdag 18 oktober 2016

Too cute to spook

                             Hallo allemaal

Ja dat is wat he.....een tweede blogpost vandaag van mij en dit maal voor de challenge van Inky chicks en ja die hebben het thema " too cute to spook" . hoewel het in nederland ook al een beetje in opmars is is het daar gewoon een happy thing. Wij hebben sinter maarten en zij hebben weer trick or treat en ook daar krijgen ze snoep aan de deur. het is niet helemaal mijn ding hoor om zo,n creatie te maken, maar met een beetje spelen met de kleuren kom er dan toch iets uit wat ermee door kan, hoop ik.


En dit is het dan geworden. het plaatje had ik nog liggen en kwam dus mooi van pas en ja zover ik weet komen de kleuren oranje, paars en groen veel voor op het feest en hij is echt too cute to spook. 


Natuurlijk heb ik weer malletjes en strikjes erop verwerkt, want ja het past er gewoon bij en dat maakt het gewoon leuk. Voor de meeste malletjes heb ik gewoon zwart cardstock gebruikt.


Ook wilde ik er een toefje bloementjes bij en dat was even zoeken in mijn potten, maar zo zie je dat die oranje bloementjes van het kruitvat ooit toch van pas komen.


En zie hier het lieve heksje althans zo ziet ze er wel uit. Onze challenge duurt tot 4 november en hebben een mooie prijs voor jullie. Willen jullie meer ideeen kom dan gezellig langs op ons blog en zie de mooie en leuke voorbeelden van ons team. Ik ben benieuwd naar jullie mooie creaties en ik zeg tot een volgende creatie maar weer.


Challenges:










10 opmerkingen:

  1. Wowwww Jootje

    Wat een super lief cute heksje.
    Mijn kleurtjes hahaha

    Ik vind hem super!!!!
    Je hebt ons adres;)

    Leafs fan Ina♡♡♡♡

    BeantwoordenVerwijderen
  2. This is just adorable!! I love the image - great coloring! Also like all those dies you've used and the little flower bouquet. Thanks so much for joining us at Noor! Design UK's challenge "CAS or Fussy and Fancy". Hope to see you join again! Hugs!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Heel mooi en zo leuk afgewerkt.
    Groetjes Nicolette

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Gaaf kaartje Jolanda! Heel leuk dat spinnenweb en een lekkere griezelige spin erbij....geweldig!
    Ondanks dat het "niet jouw ding"is heb je er weer een prachtige kaart van weten te maken.

    Liefs,
    Wendy

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Super mooie kaart Jolanda !
    Hou wel van deze kleuren heel mooi met de vogels en de lieve heks top hoor .
    Groetjes doris

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Beautiful card with beautiful motiv! I really like this Halloween colors :) Thanks a lot for joining us at Fussy and Fancy! :)

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Prachtige kaart. Met mooie kleuren en details.
    Groetjes, Anja

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Nice card Jootjie and Thanks for joining in with The Ribbon Girls Use any Image Challenge, best of luck, Mary x www.ribbongirl.co.uk

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Another gorgeous card, Jolanda. Beautiful coloring and layout. Thank you for joining us at Noor! Design UK challenge and wish you luck for winning the prize. We hope to see you again joining us next round starting tomorrow.
    Hugs, Karina

    BeantwoordenVerwijderen

Leuk dat je langs bent geweest en nog leuker dat je een berichtje achterlaat, want die zijn altijd leuk om te krijgen en te lezen. Vind je me kaarten leuk, dan nodig ik je uit om mij te gaan volgen.

Groetjesssssss Jolanda