Welkom op mijn blog, ik hoop dat jullie net zoveel plezier beleven aan het kijken als ik aan het maken.

dinsdag 5 juni 2018

Shine a Light

                                       Hallo allemaal

Vanavond heb ik ondanks het mooie weer een kerstkaartje voor jullie......een kerstkaartje met deze zomerse temperaturen...jawel...kijk als je geen stress wil hebben op het eind van het jaar ga je gewoon het hele jaar door en omdat er bij Ally,s Angels een nieuwe challenge begint met het thema alles mag/ATG maar we willen sterren zien... dus  heb ik een kerstkaartje gemaakt voor jullie, maar er zijn nog meer voorbeelden te zien op het blog van Ally,s Angels dus hop over voor de voorbeelden en hier is mijn kaartje voor jullie.


En zeg nou zelf.... is het geen dotje....een nieuwe stempel van LOTV en met mijn nieuwe kleurpotloden ingekleurd van FC Polychromos...alleen het desing papier en decoratie is niet nieuw...dacht ik hihihi.


geweldige kleurpotloden zijn het...na wat oefenen met kleuren was ik om en viel het zomaar in mijn winkelmandje...het witte van haar sjaal en muts heb ik bewerkt met glitter voor het effect. 


Op de mooie witte roos waar al wat glitter op zat heb ik verder bewerkt met...ja en dat is ook nieuw...een pen van nuvo en daar kan je gewoon je bloementjes net nog iets meer van laten glinsteren...is nu op de foto natuurlijk net niet goed te zien...zal je zien.


Hebben jullie zin doe gezellig mee...het is een makkelijk thema...alles mag, maar vergeet niet de sterren, want die willen wij graag zien op jullie creaties. Voor nu wens ik jullie een fijne avond en tot een volgende keer maar weer.


CHALLENGES:

7 opmerkingen:

 1. Wat een schattig kaartje!
  Groetjes Cobie

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Prachtige kaart in mooie kleuren.
  Leafs Tietje.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Je kan weer trots zijn op je prachtige voorbeeld, wat een schitterend
  geheel Jolanda en in het echie zal hij helemaal mooi schitteren!
  x Gerie

  BeantwoordenVerwijderen
 4. So sweet! Love this entry, thank you for sharing with Creatalicious. Good luck and we all hope to see you and your creations again! Jackie DT member.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Gorgeous card using our TTT recipe. Thank you for entering your wonderful creation at The Crafter's Cafe this fortnight for our "TTT" challenge.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Super cute!!! Thank you for joining us at Love to Craft, good luck!!! Amy DT

  BeantwoordenVerwijderen
 7. A lovely card!
  Thank you soo much for taking part in our "anything goes with photo inspiration” challenge over at Creatalicious & good luck in the draw.
  Hope to see you again in our new challenge as well…

  Hugs,
  Melanie
  (DT-Coordinator Creatalicious Challenges)

  (DT Crafty Friends)

  (DT The Sketchy Challenges)


  PS: Sorry for the late comment, life had been very busy these past weeks…

  BeantwoordenVerwijderen

Leuk dat je langs bent geweest en nog leuker dat je een berichtje achterlaat, want die zijn altijd leuk om te krijgen en te lezen. Vind je me kaarten leuk, dan nodig ik je uit om mij te gaan volgen.

Groetjesssssss Jolanda