Welkom op mijn blog, ik hoop dat jullie net zoveel plezier beleven aan het kijken als ik aan het maken.

vrijdag 21 december 2018

Xmas Tag

                              Goedenmorgen allemaal

Het is bijna zover....kerstmis 2018....alle kaartjes zijn al lang de deur uit bij mij...de boom staat...nog wat kleine boodschappen...vers... die haal ik een maandag in huis en dan heerlijk relaxen met een kerstfilm en dokter love kijken op tv en mijn hobbykamer opruimen...want dit is hard nodig...maar goed over tot de order van de dag en dat is ditmaal een xmas tag geworden.


Op Facebook ben ik als gastdesigner gekozen bij Kimya Verpakkingen om mee te doen aan 7 tags before xmas met het thema kerstbomen....en ik geloof dat dit me wel aardig is afgegaan. De kleuren rood/groen gebruik ik eigenlijk maar zelden, maar ja ik wilde gewoon is uit mijn comfort zone gaan met de kleur.


Het plaatje heb ik ooit is gekocht op een beurs...een pakje met allemaal vintage kerstplaatjes erin...en ja vintage plaatjes kan ik altijd wel gebruiken en dus moest dit pakje maar is geopend worden, want alles bewaren en niks mee doen...tja dat wordt dan toch een keer andere ruimte zoeken hihihi.


Eigenlijk ben ik net zo,n hamster...sprokkeld alles bij elkaar...stop het diep weg en met de boel een keertje verbouwen en opruimen dan kom je het tegen en denk je...o,ja dat heb ik ook nog en dat ook. Nou geloof me ik denk dat dit iets is wat iedere kaarten maakster overkomt.


Maar goed dit is dus mijn tag als gastdesigner geworden en de FBookers kunnen dit terug zien bij Kimya Verpakkingen. Ik moet nog een paar uur werken tot vanavond en dan heerlijk naar kerst toe...ik wil iedereen hier in blogland hele fijne kerstdagen toe wensen en ga gewoon genieten.


CHALLENGES:


9 opmerkingen:

 1. Wat een pracht van een kerst tag heb je gemaakt en in kerst kleuren gaat je ook goed af , prachtig, je zal deze toch krijgen in je brievenbus, maar kan me ook voorstellen dat je hem voor je zelf hou.
  fijne feestdagen .
  groetjes Marjan.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Heel gaaf is je gevulde label geworden in deze kerstkleuren er is zoveel leuks te zien en je bent zeker geslaagd als gast DT voor Kimya. Ik bedenk dat ik ook eens aan de kerst boodschappen moet gaan denken whaha Geniet van de gezellige dagen Jolanda en een heel goed 2019 met weer veel knutsel plezier!
  xx Gerie

  BeantwoordenVerwijderen
 3. What a fabulous layered tag! Lovely traditional colours and so many beautiful details!
  Thanks for playing along at CASS.
  Merry Christmas!
  Chris
  x

  BeantwoordenVerwijderen
 4. What a fabulous tag Jolanda!! Chalk full of beautiful layers and embellishments...thank you for sharing with us at Fussy and Fancy!
  Take care,
  Beth

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Prachtig Tag Jolanda,

  helemaal jij op de kleurtjes na hahaha, maar je ziet het ook
  rood en groen gaat je prima af. Degene die die ontvangt is een bofkont
  in mijn ogen. Je kaartje hier is ook zo'n toppertje!!

  Wij wensen jullie fijne kerstdagen, leafs fan us xxxxx

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Gorgeous vintage creation. Thanks for joining us at Winter Wonderland. Pat K xx

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Beautiful card!
  Thanks for playing at the ABC Christmas Challenge!
  Happy New Year!
  Helen x

  BeantwoordenVerwijderen

Leuk dat je langs bent geweest en nog leuker dat je een berichtje achterlaat, want die zijn altijd leuk om te krijgen en te lezen. Vind je me kaarten leuk, dan nodig ik je uit om mij te gaan volgen.

Groetjesssssss Jolanda