Welkom op mijn blog, ik hoop dat jullie net zoveel plezier beleven aan het kijken als ik aan het maken.

woensdag 13 februari 2019

65 years

                                             Goedenmorgen allemaal

Vandaag op FB is het weer tijd voor een reminder bij Vintage and More en ditmaal hebben we als thema...maak een kaart zonder mallen...nou ik moet je zeggen een hele uitdaging voor mij, maar hij is gelukt en achteraf gezien is het eigenlijk niet eens zo moeilijk om te maken.


Natuurlijk moest ik het mezelf moeilijk maken door er een mannenkaart van te maken...ook zo,n ding, maar mijn mannetje was er blij mee...ja 65 jaar worden is niet niks...hij verjaarde op 26 januarie, maar doordat ik een wandelmarathon liep dat weekend hebben we het een week later gevierd.


En met het mannen gezin waar ik mij bevind zijn ze allemaal gek op auto,s en dan het liefst oude auto,s waar ze aan kunnen klussen en lekker vieze handen van krijgen. het kaartje is gemaakt met de DDD mal 470.713.141 en het plaatje is afkomstig van studio light.


Alle overige details komen uit de ouden doos...aangezien mijn hobbykamer helemaal overhoop ligt...veel spullen weinig ruimte jullie kennen dat wel hahaha.


En deze stoere mannenkaart toch nog een bloem gegeven vond het er gewoon mooi bij staan. Dus voor degene die FB hebben doe gezellig mee met ons en laat ons verrassen met wat voor moois jullie komen zonder mallen. Ik zeg graag tot een volgende creatie maar weer.


CHALLENGES:
6 opmerkingen:

 1. Hallo Jolanda,
  Leuke uitdaging maar voor de basis heb je wel een mal gebruikt, mag dat dan wel?
  Evt. doe ik mee met deze uitdaging.
  Vind je kaart heel mooi geworden!
  Groetjes, Wietske

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hello… Thanks for joining our ‘Anything Goes’ challenge with your lovely 65th card… Please join us again next time at Crafty Friends Challenge Blog. Good luck!
  Diane Louise
  [Team Leader for Crafty Friends Challenge Blog]

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Lovely design. Thank you for joining us at Crafting From the Heart.
  Mary

  BeantwoordenVerwijderen
 4. This tag is absolutely gorgeous. Love it. Thank you for taking part in the February "Love To Craft Challenge". DT Sam x

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Absolutely beautiful! Love the vintage feel! Your distressing is very well done. Thank you for taking the time to join in with our challenge and sharing your creativity with us, I love to see your talent, creativity and imagination at work. I hope to see more of your creativity in the near future.
  HUGS!
  Ann Love To Scrap! Challenge DT

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Mooie mannenkaart heb je gemaakt Jolanda. En er kan best een bloem op. Leuk dat je meedoet bij Crafty Friends en tot de volgende keer. Groetjes Ela DT

  BeantwoordenVerwijderen

Leuk dat je langs bent geweest en nog leuker dat je een berichtje achterlaat, want die zijn altijd leuk om te krijgen en te lezen. Vind je me kaarten leuk, dan nodig ik je uit om mij te gaan volgen.

Groetjesssssss Jolanda