Welkom op mijn blog, ik hoop dat jullie net zoveel plezier beleven aan het kijken als ik aan het maken.

woensdag 10 juni 2020

Theetijd deel 2/Teatime part 2

                                       Hallo allemaal

Het heb even geduurd, maar hier ben ik dan met deel 2 van theetijd...lang geleden alweer een workshop gedaan en aangezien ik het niet redt om het daar klaar te krijgen dan maak ik het gewoon thuis af ook al duurt het dan even, maar ach dan heb je weer wat zullen we maar zeggen.


Ik moet eerlijk zeggen zelf zou ik er niet opkomen om zoiets te maken dus die workshop levert zijn vruchten weer af...dank je wel Miranda Bouhof.


Het mooie plaatje is weer afkomstig van Syta en omdat het weer een nieuwe maand is natuurlijk weer een nieuwe challenge op FB bij Syta,s Kaartengroep en het thema is rose en zo heb ik twee vliegen in een klap voor jullie.


Aangezien ik een echte theeleut ben vond ik dit geweldig om te doen en nu kan ik er heerlijk van genieten...van mijn creatie en van een kop thee.


Helaas ben ik niet zo actief meer op blogs...lig niet aan jullie, maar ik hoop jullie graag weer te zien bij een volgende creatie maar weer.


CHALLENGES:6 opmerkingen:

 1. Wooow Jolanda wat een schitterende theecreatie...zoooo gaaf gemaakt met zoveel schitterende details en accentjes erop...KNAP gedaan!!
  groetjes Rosina

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Prachtige Jolanda,

  Het heeft even geduurd maar olala mijn wachten is beloond met deze mooie creatie. Wat bloggen betreft geen zorgen komt wel. Eerst jij en dan de rest

  Dikke knuff van mij xxx

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Gorgeous!!! Thanks for joining us at the Craft-Dee BowZ challenge this month. Good luck and join us again soon. Hugs, Barbara

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Beautiful!! Thanks for joining us at Creations in Pink Challenge
  Irene & Nicki DT

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Love this a focal image on a tea table while enjoying a cup of tea!!!! Love it!!! Thank you so much for entering our challenge at Crafter's Castle this month....good luck :)
  Tantalaya “craftwithte”
  DT
  Crafter's Castle
  crafterscastle.blogspot.com

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Oh my goodness, this is a true thing of beauty! Brava! Thanks so much for playing with us at Love to Craft Challenge Blog! XXO, Aimeslee LTCCB DT

  BeantwoordenVerwijderen

Leuk dat je langs bent geweest en nog leuker dat je een berichtje achterlaat, want die zijn altijd leuk om te krijgen en te lezen. Vind je me kaarten leuk, dan nodig ik je uit om mij te gaan volgen.

Groetjesssssss Jolanda