Welkom op mijn blog, ik hoop dat jullie net zoveel plezier beleven aan het kijken als ik aan het maken.

donderdag 5 juli 2012

Huggs and Kisses

 Pfffffffffffffffff wat is het warm vooral als je in je hobbyhok zit te freubelen zoals ik gedaan heb zit hier met de ramen en deuren tegen elkaar open, maar ik krijg het er niet minder warm van. Maar goed gisteravond heb ik deze SOL-kaart gemaakt op de Magnoliaclub. Voor wie dit nog niet weet SOL betekent  (scrappen online). Het leuke hiervan is dat het allemaal verschillende kaarten zijn als het eenmaal af is.Ik heb ditmaal gekozen voor een afdrukje met fruit en achteraf dacht ik nog help ik moet een hele appel inkleuren en had dat nog nooit gedaan, maar ik vind het niet slecht geworden. Nou laat me maar is horen wat jullie ervan vinden en zou zeggen maak je niet druk, want dan krijg je het alleen maar warmer van hihihi.

Groetjessssssss en Liefsssssss Jolanda

Ps ik vergat erbij te vertellen de digi tekststempel  is van Marianne.

7 opmerkingen:

 1. Nou je kaartje is zeer goed gelukt Jolanda. Nu weet ik ook wat een sol is, lees dat wel eens en denk wat is dat nou weer. Eigenlijk weet ik nu nog steeds niet hoe het precies in zijn werk gaat, online schrappen, zit je dan tegelijkertijd met zijn allen dingen uit te voeren die per computer opgedragen worden. Oh hemeltje voel me nu wel heel blond hahaha.
  Groetjes van Anita

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat is dit een schitterende kaart Jolanda.

  Liefs Riet.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hoi Jolanda, je solkaart is prachtig en super ingekleurd hoor met mooi bijpassend papier.
  Een hele fijne avond,lieve groetjes Marga.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ja Anita ik sluit me bij jouw berichtje aan ik weet ook niet hoe je one-line scrapt,je kaart is wel héél schattig hoor Jolanda. Misschien wil je uitleg geven bij je volgende kaart Groetjes Corrie

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Hoi Jolanda,je kaart is prachtig en doet heerlijk fris aan in die paarse en groene tinten,mooie combi!!Ik vindt dat je je afdrukje ook erg mooi ingekleurd hebt,groetjes Miranda

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wauw wat een gaaf kaartje Jolanda

  Groetjes Corrie

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Helemaal te gek en die kleuren zijn prachtig
  liefs, Marianne

  BeantwoordenVerwijderen

Leuk dat je langs bent geweest en nog leuker dat je een berichtje achterlaat, want die zijn altijd leuk om te krijgen en te lezen. Vind je me kaarten leuk, dan nodig ik je uit om mij te gaan volgen.

Groetjesssssss Jolanda