Welkom op mijn blog, ik hoop dat jullie net zoveel plezier beleven aan het kijken als ik aan het maken.

dinsdag 24 juli 2012

Santa Claus

Goedemorgen allemaal

Wil jullie eerst vertellen  iets wat ik NOOIT had verwacht dat ik eerste ben geworden bij NKU challenge 17.:):) oooooooo zit nog te glunderen als ik jullie dit vertel. Maar ik wil ook mijn nieuwe volgers Marrie, Shirley en Cindy welkom heten en leuk dat jullie mijn blog hebben gevonden en volger zijn geworden. En ja verder wil ik jullie natuurlijk ook heel erg bedanken voor die leuke en lieve berichtjes die ik altijd graag lees.
En dan nu mijn kaartje ja ik had het beloofd het zou een kerstkaartje worden en dit maal in de kleuren rood/wit, want rood blijft voor mij met de copics een moeilijke combi, maar nu vind ik hem toch heel goed gelukt jaja oefenen,oefenen en nog is oefenen wordt er vaak gezegd.Met deze kaart wil ik meedoen bij CCWS en als ik snel ben ben ik op tijd met inleveren en ga ik gelijk een rondje bij jullie even doen, want ondanks dat we eindelijk zomer hebben zijn er nog genoeg aan de freubel. Tot gauw en geniet van dit mooie weer.

Liefsssssssssssssssss Jolanda

10 opmerkingen:

 1. Wat een prachtige kaart Jolanda.

  Liefs Riet.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een schitterende kaart,vind de kerstman heel erg leuk zo tegen de lantarenpaal .Ook nog gefeliciteerd met je prijs.Groetjes Joke

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Prachtige kerstkaart. Leuk zo in het rood. En natuurlijk gefeliciteerd met je de prijs bij NKU. Top hoor!!
  Lieve groet van Alexan

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Allereerst natuurlijk Van Harte Gefeliciteerd met je eerste plaats TOP en deze is echt gekozen dat vind ik nog veel knapper. En wat is die leuk je kerstkaart, ja ouderwetse kleuren blijft altijd trekken toch.
  Liefs Ghea

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wauw Jolanda wat een schittende kerstkaart heb je gemaakt met de sketch van CCWS, mooie kleuren zo met dat rood. Bedankt voor het meedoen met de challenge en wie weet tot de volgende keer!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Gefeliciteerd Jolanda!!!!

  Wat en gaaf kerstkaartje is dit zeg

  Groetjes Corrie

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Gefeliciteerd hoor Jolanda, je kaart was ook prachtig.Wat lees ik nu bij mijn berichtjes? word je oma van een meisje? Wat gaaf ,wanneer komt de kleine meid,nieuwsgierig ben ik hè,nu maar even over je kaart ,die is ook weer geweldig mooi gemaakt.
  Heb jij ook zo last van de warmte ? ik wel veel te heet
  Lieve groetjes Corrie

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Wat een mooie kaart heb je gemaakt Jolanda, ik vind je kerstkaart super, en nog gefeliciteerd met je eerste plek bij de NKU, het is dan ook een geweldige kaart, laten we wel wezen.
  Liefs van Anita

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Je kerstkaart is echt mooi geworden!

  Groetjes, Shirley

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Wat in skitterende krystman.
  Was weer erg gezellie zaterdag

  leafsssssssss Ina Xje

  BeantwoordenVerwijderen

Leuk dat je langs bent geweest en nog leuker dat je een berichtje achterlaat, want die zijn altijd leuk om te krijgen en te lezen. Vind je me kaarten leuk, dan nodig ik je uit om mij te gaan volgen.

Groetjesssssss Jolanda