Welkom op mijn blog, ik hoop dat jullie net zoveel plezier beleven aan het kijken als ik aan het maken.

dinsdag 25 februari 2014

Dit was weer zo,n dag........

Afgelopen weekend ben ik samen met mijn man en vriendin en haar man heerlijk naar de creabeurs geweest in Hardenberg entree kaartjes heb ik cadeau gehad dus dat geld konden we gebruiken aan een lekker bakkie koffie of thee. De mannen zijn eerst naar de campingbeurs gegaan want die was in het zelfde pand en wij zijn saampjes lekker gaan snuffelen en al gauw kwamen daar de eerste aankopen al. Heb me erg bezig gehouden met de mallen alles stond op een briefje genoteerd welke ik moest hebben jaja jullie lezen het goed moet hebben hihi. Nou dat is aardig gelukt kan ik jullie zeggen. We hebben een hoop gezien en een hoop  gekocht. De dag hebben we afgesloten met een lekker etentje en daarna na mijn vriendin thuis te hebben gebracht zijn ook wij weer naar huis gereden. Een lange maar o zo gezellige dag. Thuis lekker even bank hangen en daarna nog even mijn mails checken en ja toen kwam ik er achter dat ik een pre-order bestelling had gedaan en ja hoor die bestond uit twee mallen die ik net op de beurs had gekocht o, jee ik kon me eigen wel voor mijn kop slaan die bestelling was ik dus vergeten op mijn lijstje voor de beurs neer te zetten, maar geen nood aan de man ik kan ze gelukkig door verkopen aan twee vriendinnen van me. Ja dat is dan weer zo,n dag dat ik denk je wordt ouder mama geef het maar toe en ach iedere gek heeft zo,n zijn gebrek toch. Maar goed genoeg geklets jullie komen voor mijn kaartje en dat is ditmaal ook weer een mannenkaart.
Het kaartje is al op zijn bestemming dus ik kan hem nu ook laten zien aan jullie. Was zondag er al aan begonnen, maar die vond ik niet worden zoals ik het in mijn koppie had zitten en dus werd het gisteravond na gedane arbeid een latertje voor mij, maar hij is af . Ik laat dit kaartje meedoen bij SCC # 59 maak een kaart/creatie met bruin kraft karton als hoofdkleur en natuurlijk met de challenge van WLVC # 20 waar je een creatie mag maken met je favoriete mal of pons. Ja en nu heb ik veel favoriete mallen waarvan dit er een van is de ovaal franse leliedie je heel mooi als een soort fotolijstje kan gebruiken.Voor diegene die hem nog niet in hun bezit hebben  het nummer is 6002/0254 van Joy uit de Noor Design collectie. En tegen jullie zeg ik weer bedankt voor de lieve berichtjes iedere keer weer die ik maar al te graag weer lees.


15 opmerkingen:

  1. wauw, wat een mooie mannenkaart, de combinatie van blauw en kraft werkt erg goed vind ik. Mooie mallen heb je gebruikt en een leuk plaatje. Ben benieuwd wat voor moois je nog meer gaat maken met je beursspulletjes...fijne avond en lieve groetjes Miranda

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Schitterende kaart, Jolanda Mooi kleuren en leuk plaatje en bijpassende details. Heerlijk, een dagje beurs. Ik kan er ook zo van genieten en ik zie altijd veel te veel leuke spullen.
    Toch wel fijn dat je de dubbele mallen door heb kunnen verkopen.
    Groetjes, Anja

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Wat een gezellige dag hebben jullie gehad en gelukkig kon je je dubbele malletjes kwijt! Je kaart is heeeeeel gaaf geworden!

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Wat een mooie kaart, schitterend gemaakt.
    Ik kijk er ook al naar uit een dagje hobby beurs .
    Groetjes Doris

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Wow, wat een prachtige kaart zeg, heb jij even wat extra inspiratie opgedaan (niet dat je dat nodig ha hihi). Wat een heerlijke dag heb je gehad, en ja, dat dubbel kopen herken ik ook, laatst ook nog gehad van Memoryboxmallen, zo erg hihi. Ik heb nu alles in mijn telefoon staan en als ik twijfel kan ik even kijken of ik die nu wel of juist niet heb. Wat erg eigenlijk dat we zoveel hebben en het niet meer weten haha, we geven de leeftijd maar de schuld.........lol. Fijne avond, liefs Hanny♥, http://tierelantijntjes.blogspot.nl

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Oh wauw Jolanda wat is je kaart super de super, ik vind hem helemaal geweldig. Zo mooi. En wat super dat je je zo vermaakt hebt op de beurs en ook al kocht je twee mallen die je ook al besteld had op internet, maar joehoe dat probleem heb je ook alweer opgelost. Echt super je kaart.
    Liefs van Anita

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Het mag dan even hebben geduurd, maar je kaart is echt een blikvanger, wat prachtig allemaal...mooi plaatje, mooie mallen en prachtig papier!!een hele mooie mannenkaart Jolanda!! En wat heb je er een heerlijke dag van gemaakt met je vrienden naar Hardenberg! En gelukkig kon je, je pre-order mallen door verkopen, hihi. Leuk dat je mee doe met de challenge van Scr@p-Cards met je prachtige kaart!
    Groetjes van Gerie en DT lid

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Hallo Jolanda
    Wat leuk dat je naar de beurs bent geweest, ik wacht tot augustus, dan ga ik weer met Cindy naar Den Bosch, eerst even sparen hoor.
    Ik vind het eigenlijk wel grappig, w dat je mallen onderweg waren en jij ze toch hebt gekocht, ik vind het wel humor.
    Je kaart is weer prachtig, mooie kleuren combi, héél mooi gemaakt.
    Lieve groetjes,Corrie

    BeantwoordenVerwijderen
  9. ik vind het een prachtige kaart geworden in een mooie kleur,toppie gedaan
    Ria

    BeantwoordenVerwijderen
  10. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

    BeantwoordenVerwijderen
  11. WAUW ! Wat een gave mannen vintage kaart heb je gemaakt.
    Bedankt voor het meedoen bij WLVC.
    XX Christa.

    BeantwoordenVerwijderen
  12. Wat een mooie kaart.
    Erg leuk gemaakt.

    Dank je wel voor het mee doen aan de Challenge bij Scrap Cards Challenge Blog.

    veel liefs Angelique.

    BeantwoordenVerwijderen
  13. Hey Jolanda,

    Prachtige kaart heb je gemaakt!!
    Gelukkig ben ik nog niet zo jong als jij bent. Zie je snel weer met mal:)

    Leafs Ina

    BeantwoordenVerwijderen
  14. Ach ja foutje bedankt, hihi.
    Maar vind je kaart super mooi! Flink uit gepakt zeg!! Ja die franse lelie mal van noor is geweldig, heb hem ook.
    Groetjes Anita en bedankt voor het meedoen bij Scr@p-Cards challenge blog.

    BeantwoordenVerwijderen
  15. Mooie kaart heb je gemaakt met dat kracft en kleur, bedankt voor het meedoen bij WLVC.
    groetjes Liesbeth

    BeantwoordenVerwijderen

Leuk dat je langs bent geweest en nog leuker dat je een berichtje achterlaat, want die zijn altijd leuk om te krijgen en te lezen. Vind je me kaarten leuk, dan nodig ik je uit om mij te gaan volgen.

Groetjesssssss Jolanda