Welkom op mijn blog, ik hoop dat jullie net zoveel plezier beleven aan het kijken als ik aan het maken.

dinsdag 18 februari 2014

Kleine jongens worden groot

Wat gaat de tijd toch snel iedere dag weer zowel als ik aan het werk ben en ook als ik aan de freubel ben. En ja hoor me tafel ligt weer vol, maar niet met rommel ,maar met ideen hoor hihi. Ach gelukkig heb ik een kamer voor mezelf en kan ik alles lekker laten liggen tot morgen. Ja ben dit keer bezig geweest met een mannenkaart en kan je zeggen dat valt echt niet mee hoor. Onze jongste zoon wordt morgen alweer 28 jaar en dat bedoel ik dus wat gaat de tijd toch snel en ja dan moet je een kaartje maken voor een man/kerel gelukkig weet ik wat hij leuk vind auto,s hoe kan het ook anders het is ook zijn dagelijks werk en wat hij in zijn vrije tijd doe klussen aan auto,s. Gelukkig heb ik er helemaal niks mee behalve dat ik er een rij en voor de onderhoud gaat hij naar mijn zoon. Toch wel makkelijk zo,n monteurtje aan huis. Het kaartje is ook echt helemaal voor hem bestemd zijn droom is ooit een VW bus te bezitten nu heeft hij al wat miniatuurtjes als verzameling. Inmiddels bezit hij nu een mercedes bus en die is hij met zijn vader aan het ombouwen tot camper. En wie weet ga ik misschien nog wel eens camperen met mijn twee mannen hihi. Maar goed het kaartje nu is dus geheel geweid aan zijn voorliefde van de VW bus. De stempel ben ik op het spoor gekomen via Carolien dus bij deze dank je wel Carolien. Ik denk dat hij erg blij zal zijn met zijn kaartje.
De afdruk van VW embleem heb ik gevonden op internet en ingekleurd met mijn copics net als de bus.
En dit is hem dus geworden ik laat me kaartje meedoen bij DCZ maand challenge 6  een mannenkaart en bij Hobbtjournaal  ook daar is de challenge een mannenkaart.En ach het doet me ook denken aan vervlogen tijden, want mijn ouders hadden vroeger ook een busje een oranje en ja ook die was omgebouwd tot camper, want we gingen wel met zijn achten, 6 kinderen op vakantie zowel in nederland als het buitenland  en ach en wee dat waren nog is tijden en ja zo zie je kleine jongens worden ook groot, want dit is nu wat hij straks gaat doen op vakantie alleen jammer genoeg nog niet met een VW bus maar met zijn mercedes bus. Ik wil jullie weer bedanken voor alle leuke berichtjes op mijn vorige post en ik heet Urska welkom leuk dat je mijn blog gevonden heb  helemaal gezellig.



14 opmerkingen:

  1. Hoi Jolanda

    Wat een schitterende kaart voor je jarige zoon, alvast gefeliciteerd. Die oude VW busjes zijn zo gaaf, echt net zo gaaf als je kaart.
    Lieve groetjes, Danoesja

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Hallo jolanda
    gefeliciteerd met de verjaardag van je zoon.
    Wat een gave kaart heb je gemaakt, leuk met die volkswagenbus.
    Mooi gemaakt.
    lieve groetjes,corrie

    BeantwoordenVerwijderen
  3. gefeliciteerd met je zoons verjaardag

    wat een gave kaart heb je voor hem gemaakt!!!

    Groetjes Corrie

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Gefeliciteerd met je zoon en ja, de tijd gaat zo snel maar wel fijn dat we dit allemaal mee kunnen maken. Je kaart is in ieder geval erg mooi en heel toepasselijk dus daar scoor je wel punten mee haha.
    liefs Hanny♥
    http://tierelantijntjes.blogspot.nl

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Hoi Jolanda. Wat een prachtige mannenkaart. Leuke details. Groeten Trijntje

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Hee Jootje,

    Allereerst gefeliciteerd met Contijns verjaardag, ook voor Willem hé;)

    Je kaart is erg mooi geworden en contijn kennende is hij er helemaal blij mee. Ben beneiuwd wat hij van jullie cadeau vind. Dat hoor ik vast heel snel want we zien jullie zaterdag weer.

    Leafs fan us

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Gefeliciteerd met je zoon Jolanda en wat een gave kaart heb je voor hem gemaakt, ik vind hem helemaal super, top.
    Liefs van Anita

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Proficiat met de verjaardag van je zoon en de kaart die je voor hem maakte is Kei gaaf!!!Leuk verhaal ook erbij!!!
    Gr Hannie

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Schitterende kaart, Jolanda. en ook zo persoonlijk gemaakt. Je zoon zal er vast heel blij mee zijn. Alvast van harte gefeliciteerd met zijn verjaardag.
    Groetjes, Anja

    BeantwoordenVerwijderen
  10. Gefeliciteerd met de verjaardag van je zoon.
    Je kaartje is errug leuk geworden. Zo'n bully busje doet het altijd goed bij mannen. Zowel jong als oud.

    -xies- Renate.

    BeantwoordenVerwijderen
  11. Hoi jolanda, wat leuk dat je nog aan me denkt. Ik vind je kaart echt super mooi!!!! Zo als ik het leest zou je zo'n hem ook wel mooi vinden!! Morgen een fijne verjaardag toegewenst!!!!

    Groetjes carolien

    BeantwoordenVerwijderen
  12. Wat een leuke stoere mannenkaart. Leuk ook met de letter VW erbij.

    Groetjes, Astrid.

    BeantwoordenVerwijderen
  13. Wat een gave kaart, zeker nu het met dat embleem en de stempel zo persoonlijk is gemaakt.
    Bedankt voor je deelname aan de challenge bij DCZ!

    groetjes van Dieke.

    BeantwoordenVerwijderen

Leuk dat je langs bent geweest en nog leuker dat je een berichtje achterlaat, want die zijn altijd leuk om te krijgen en te lezen. Vind je me kaarten leuk, dan nodig ik je uit om mij te gaan volgen.

Groetjesssssss Jolanda