Welkom op mijn blog, ik hoop dat jullie net zoveel plezier beleven aan het kijken als ik aan het maken.

zaterdag 15 februari 2014

Vandaag is Rood de kleur van..........

En ja hoor ik heb het weer voor elkaar. Als jullie nu toch is konden zien hoe het hier in mijn hok en op mijn tafel het er allemaal uit zie........echt hier is met recht een bom ontploft zoals de jongens hier zeggen. Overal waar je kijkt ligt spullen van papier tot bloemetjes en afval van tape en malletjes door elkaar. Is zo gek nog niet als er iets zoek raakt, toch? Maar goed dat is voor morgen een nieuwe dag en met frisse moed alles even opruimen en weer met een kaartje beginnen en dan weer van voor af aan de rommeltjes weer opruimen. Vandaag heb ik een kaartje gemaakt voor een collega die ons gaat verlaten er was me gevraagd of ik dat wilde doen en natuurlijk wil ik dat dan doen, maar ja een jonge meid die ik eigenlijk niet zo goed ken ja oke we zien elkaar een paar uur als ze moet werken, maar verder houdt het eigenlijk daar zo,n beetje op, maar navraag bleek ze is een ajax-fan ze houdt van feesten, stappen en drinken. Nou dat was dus niet zo makkelijk, want ja ik wilde toch wel een kaartje maken dat ze ons niet zo gauw zou vergeten, Dus besloot ik iets te maken in haar favorieten kleuren hoe kan het ook anders rood/wit. En ja toen dat idee was geboren en ik alles een beetje bij elkaar had gezocht had ik echt weer zoiets o, nee veel te rood dit wordt niks ik doe wel wat anders, maar ja ik had eigenlijk alles al gesneden en gedraaid en had zoiets van en nu ga je het zo doen, want dit gaat me alleen maar papier kosten en daar schiet ik ook niks mee op. Ja af en toe moet ik mezelf goed toe spreken, want anders heb ik hier in dit hok alleen maar laatjes met restant papier.  Dus ja vandaag is rood de kleur van afscheid, maar ook van plezier, want dat straalt van de kaart af. Kijk maar is
als deze dame niet van feesten houdt dan weet ik het niet meer. Heb haar brilletje extra zwart gemaakt omdat ze zelf ook een bril draagt met zwart montuur. Nu ik het kaartje zie  heb ik iets van ben blij dat ik heb door gezet met deze kleur oke het is iet wat gewaagd voor mij, maar ik denk dat ze er blij mee is. Wil me kaartje mee laten doen met de volgende challenges: DSCC NR.10 gebruik letters en/of cijfers en bij HHH. Challenge nr. 4 daar vragen ze om een grappige kaart/creatie en bij de TRGC daar willen ze graag de kleur rood en een rode strik zien nu dat kan niet missen zou ik zo zeggen. Graag wil ik jullie weer bedanken voor jullie lieve berichtjes op mijn vorige post en hoewel ik nog niet helemaal kiplekker ben ga ik maandag gewoon weer werken en we zien vanzelf hoe het de dag vergaat. Een beetje een frisse neus halen morgen, want de storm is inmiddels hier gaan liggen en dus hoeven we niet bang te zijn om gezand straalt te worden als we richting het strand gaan, want een beetje normaal uitwaaien is dan wel  lekker zo zonder storm aan de kust.



16 opmerkingen:

  1. Hahaha net zoals bij mij dus, mijn eettafel ligt nu ook helemaal vol, alleen ik ruim het nog wel op voordat ik naar bed ga, want morgenochtend met Nick is dat niet verstandig. Ik vind je kaart voor de collega die weggaat helemaal geweldig geworden Jolanda, echt supergaaf. Daar moet ze toch zeker wel blij mee zijn.
    Liefs van Anita

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Hallo Jolanda
    Ik heb ook nog een klein stukje tafel over waar de laptop op staat, verder is het hoer ook weer een zooitje, maar een lekker zooitje, je doet er immers niemand kwaad mee toch?
    Ik vind je kaart super de super goed geslaagd, je hebt er veel werk ingestoken, wat zal je collegaatje hier blij mee zijn.
    Lieve groetjes,Corrie

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Hoi Jolanda, Wat een schitterende kaart heb je gemaakt, lekker rood! Enne, bij mij is hetzelfde hoor. Mijn laptop staat nu ook tussen de hobbydozen op tafel, maar wat geeft het, als je maar plezier hebt. Liefs, Cindy

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Hoi,

    Super prachtige kaart. Kei tof.

    grtjs
    Claudia

    BeantwoordenVerwijderen
  5. hihihi, het is echt een super grappig kaartje. Kei leuk gemaakt.

    -xies- Renate.

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Wat een supermooie kaart ,ik vind het prachtig en grappig!

    BeantwoordenVerwijderen
  7. hee leaf suske,

    Wat lekker herkenbaar, kaartje af en een .....bende op de tafel in me hobbyhokje. Je kaarje is supergaaf geworden daar zal je collegaatje blij mee zijn.

    Ik hoop dat je lekker hebt gegeten met je mannetje.

    Leafs Ina

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Geweldige mooie kaart, wat een pittige kaart is het ook, erg mooi gemaakt. Haha, zo herkenbaar van die rommel, ik heb vandaag een creatie afgemaakt en ik kon zelfs tijdens het maken sommige dingen niet terugvinden,erg toch;) Nadien alles weer eens netjes opgeruimd, nu is mijn tafel weer (tijdelijk) leeg hihi.
    Ik heb je zojuist ook een privemailtje gestuurd,
    Fijne week, liefs Hanny,
    http://tierelantijntjes.blogspot.nl

    BeantwoordenVerwijderen
  9. wat een super leuke kaart:)
    groetjes Adriana

    BeantwoordenVerwijderen
  10. wat geweldig mooi Jolanda.
    Hoe maak jij een link bijv:
    http://jootjes enz kopieren en later plakken, maar als ik dan mijn nieuwe bericht hebt geplaatst dan doet de link het niet. Hoe doe jij dat????
    Liefs Ghea

    BeantwoordenVerwijderen
  11. Schitterende kaart. Prachtig in het rood wit en een hele leuke digi.
    Ik ken dat. Als ik een kaart af heb is bij mij ook de boel ontploft. Ik ruim tussen door een beetje op maar 1 keer in de week goed. omdat dan de hobbykamer schoongemaakt moet worden.

    Groetjes, Anja

    BeantwoordenVerwijderen
  12. Wat is je kaart gaaf in deze kleur.!
    Bedankt voor het mee doen bij DSCC.
    Groetjes Anneke.

    BeantwoordenVerwijderen
  13. Supergaaf zeg, zo'n rood kaartje!
    Gezellig dat je meedoet met de challenge bij DSCC!
    Groetjes, Wilma

    BeantwoordenVerwijderen
  14. Misschien vind je hem zelf wat gewaagd maar ik vind hem helemaal geweldig! Wat gaaf gedaan en leuk dat je meedoet bij DSCC. Succes.
    Liefs van Plony

    BeantwoordenVerwijderen

Leuk dat je langs bent geweest en nog leuker dat je een berichtje achterlaat, want die zijn altijd leuk om te krijgen en te lezen. Vind je me kaarten leuk, dan nodig ik je uit om mij te gaan volgen.

Groetjesssssss Jolanda