Welkom op mijn blog, ik hoop dat jullie net zoveel plezier beleven aan het kijken als ik aan het maken.

woensdag 26 maart 2014

Lente en Pasen

Ja wie lente zegt denkt ook aan de pasen en dus kom ik dit maal met een kaartje voor de pasen. Laatst zag ik bij CINDY een herinnering oproep voor een challenge bij CREAINE en aagje dat ik ben dacht ga is kijken daar en ja vond dit blog zo leuk dat ik me gelijk heb aangemeld als volger dit duurde even hoor, omdat blogger weer aan het klooien was en ik het maar niet snapte waarom ik me niet kon aanmelden als volger, maar goed Joland niet gek die denk wacht ff ik heb internet op mijn mobiel (waar ik trouwens nooit gebruik van maak hihi) en yep daar kon ik me dus wel aanmelden dus dat probleem ook weer opgelost.  En zo heb ik dus lekker rond gesnuffeld op dat blog  en natuurlijk doe ik gelijk mee aan de challenge en dit keer is dat maak een creatie naar aanleiding van de skechts die door CINDY gemaakt is en dit is mijn kaartje geworden naar aanleiding van die skechts.



En ja moet toegeven ik vind dit toch zo,n leuke skechts, maar kan je zeggen ik ben goed in de weer geweest, want ik ben niet gauw tevreden, maar als je even bezig bent dan wordt het wel wat en dit is  dan de skechts.


Typisch een lente kleurtje, maar ik vind Tilda er zo leuk uitzien als Bunny. Dus zoals gezegd wil ik mijn kaartje mee laten doen bij CREAINE creatie naar aanleiding skechts en mijn kaartje doe mee bij CKVC aan de paasketting  thema pasen en bij DDT challenge maart maak een lente kaart. En o, ja wat ben ik blij dat ik niet de enige ben en dat het zo herkenbaar is voor jullie, want soms denk ik wel eens als ik klaar ben met een kaartje ik ruim het niet meer op, want het wordt toch weer een bende, maar ja af en toe trek ik de deur dan dicht, maar meestal voor ik een nieuw kaartje begin leg ik alles weer terug waar het hoort.
 En dan heb ik ook nog een nieuwtje voor jullie nou ja nieuwtje bij INA op haar bloggie die geeft een candy weg en dit duurt nog tot 1 APRIL en nee dit is geen grap dus ben je nieuwsgierig neem gerust een kijkje op haar blog en doe gewoon mee met de candy het enige wat je moet doen is volger worden als je dit nog niet ben een reactie achterlaten en de candy op je blog in je side bar plaatsen wacht niet, maar doe het .
Allemaal weer bedankt voor jullie leuke reactie,s op mijn vorige blogpost en tot de volgende keer maar weer



13 opmerkingen:

  1. wow wat een super mooi kaartje.
    dankjewel voor het meedoen met de challenge.Succes.
    groetjes Ine

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Hoi Jolanda
    Wat een mooie vrolijke kaart met deze mooie sketch.
    Lieve groetjes, Danoesja

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Lief kaartje, vrolijke kleuren.
    Liefs Angelique

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Wowwww Jootje

    Wat een mooie kaart en die mal er achter.......nieuw???
    Zou zeggen neem hem mee hihihihihi

    Oant sneon en leafs Xx

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Wat mooi!! Erg leuke frisse kleuren en zo mooi zoals je alles bij elkaar hebt gepast. Ik vind het weer een plaatje om naar te kijken!
    Fijne dag, liefs Hanny♥,
    http://tierelantijntjes.blogspot.nl

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Hoi Jolanda
    Ik zie de klaart nu pas, oppassen op mijn kleindochter gaat voor alles, je kaart is super vrolijk,ik hoef niet te zeggen denk ik hoe gaaf die is geworden.
    Lieve groetjes,Corrie

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Mooie en frisse lentekaart leuk gedaan en versierd!

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Wauw Jolanda wat een schitterende kaart, ik vind hem helemaal super de super, zo mooi.
    Liefs van Anita

    BeantwoordenVerwijderen
  9. wat een vrolijke en mooie kaart.
    groeten Lenie

    BeantwoordenVerwijderen
  10. Schitterende kaart. Met hele mooie details en een hele leuke stempel die prachtig is ingekleurd. Lekker vrolijke kleuren heb je gebruikt.
    Groetjes, Anja

    BeantwoordenVerwijderen
  11. wat een super mooi kaartje Jolanda
    daar word je toch vrolijk van

    groetjes Corrie

    BeantwoordenVerwijderen
  12. wow wat een heerlijk vrolijk lente/paaskaartje Jolanda helemaal toppie weer.
    Heb je nog veel leuks gekocht op de beurs?
    Fijne zondag, liefs Ghea

    BeantwoordenVerwijderen

Leuk dat je langs bent geweest en nog leuker dat je een berichtje achterlaat, want die zijn altijd leuk om te krijgen en te lezen. Vind je me kaarten leuk, dan nodig ik je uit om mij te gaan volgen.

Groetjesssssss Jolanda