Welkom op mijn blog, ik hoop dat jullie net zoveel plezier beleven aan het kijken als ik aan het maken.

maandag 2 juni 2014

OOO helluppie.........te laat

Heb ik nog zo mijn best gedaan, maar helaas te laat met inleveren, ja dat krijg je als je het te druk heb met naar Friesland gaan hihi, maarrrr soms heb je dat wel even nodig gewoon lekker naar je vriendin gaan en genieten. Even samen wat stempelen, hobbyspulletjes kopen lekker eten en ja als je dan weer thuis bent dan moet ik wel even bijkomen en dus helaas gisteren geluierd en gefreubeld met het idee dat ik nog tijd zat had.Ik hoefde niet veel meer te doen, maar ja mijn favoriete serie was gisteravond voor het laatst op tv en dat wilde ik toch niet missen. Zodoende kwam ik er vanochtend achter dat ik als ik niet had hoeven te werken zeeen van tijd had. Ook al kan ik mijn kaartje niet meer mee laten doen bij WLVC # 26 een vintage huwelijkskaart/creatie wil ik hem jullie niet onthouden. Dit is/was mijn kaartje voor de challenge en ja nu kan


ik hem wel bewaren voor een eventuele andere challenge, maar nee als ik een kaartje klaar heb wil ik hem jullie ook gelijk laten zien. Hihihi ik zie nu dat mijn vlindertjes ontbreken die liggen nu dus lekker op mijn tafel . Ja dat gebeurt dus als je te laat bent. Nou ja ik kan ze er altijd nog bij doen ik zie wel nu. Dank jullie wel voor de leuke berichtjes op mijn vorige post die ik weer met plezier hebt gelezen. Ik ga nu op een oor, want mijn wekkertje gaat weer vroeg morgenochtend. Tot een volgende keer maar weer.




14 opmerkingen:

  1. Wauw wat mooi Jolanda en wat jammer dat je te laat bent. Schitterend mooi. Jij bent ook van alle markten thuis! Liefs, Cindy

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Hoi Jolanda,

    Wat sneu voor je dat je net té laat was voor de challenge :-(.
    Voor mij ben je toch nr 1 hoor met deze prachtige kaart!!!!
    Gr Hannie

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Oh zonder dat je het vergeten bent want hij is zuper mooi .. misschien was je wel in de prijzen gevallen! Nou ja misschien de volgende keer dan ! Welterusten!

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Schitterende kaart, Jolanda. Sneu dat je net te laat bent. Maar je heb wel een leuk uitstapje gehad, naar je vriendin.
    Groetjes, Anja

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Oooo....wat jammer nou, het is zo'n schitterende kaart......die had ik er wel heel graag bij zien staan...heel jammer maar morgen gewoon kijken wat de nieuwe opdracht is....en dan ben je zéker weer van de partij...toch?
    Lieve groetjes van Plony

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Hoi,

    Ooh, wat jammer, zo'n mooie romantische kaart. Echt super!!

    grtjs
    Claudia

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Ziet er heel goed uit.
    Fijne dag en groetjes Marianne

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Wat jammer dat je te laat was voor de challenge, gelukkig laat je hem toch zien want hij is echt de moeite waard hoor. Zo mooi met die mooie mal, een van mijn lievelingsmallen, en dan de kleuren en details, top weer!
    Fijne dag, liefs Hanny♥,
    http://tierelantijntjes.blogspot.nl

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Prachtig!!!
    Creatieve groetjes, Gaby

    BeantwoordenVerwijderen
  10. wat jammer Jolanda dat je te laat was met het inleveren van deze prachtige romantische kaart

    Groetjes Corrie

    BeantwoordenVerwijderen
  11. Hallo Jolanda
    Wat zonde dat je te laat was met deze kaart, het is een beeldschone kaart, jammer dat ik nooit meer zal trouwen, anders weet je het wel hè, alle gekheid op een stokje , je kaart is prachtig. Koester die maar.
    Lieve groetjes,Corrie

    BeantwoordenVerwijderen
  12. Hoi Jolanda, ja af en toe zijn andere dingen belangrijker toch? En wat je verteld over Friesland en wat je daar gedaan hebt klinkt ook wel héél erg gezellig. Je kaart is weer een plaatje, mooi die champagneglazen erbij. Ze komen heel mooi achter die bloementoef uit piepen. Misschien niet op tijd voor de challenge maar ik heb alle tijd genomen om er van te genieten hoor...;)
    lieve groetjes Miranda

    BeantwoordenVerwijderen
  13. Oh hoe jammer Jolanda want wat is die schitterend, had nou een dagje gewacht met plaatsen dan had je hem vandaag mee kunnen laten doen met de nieuwe challenge want alles mag deze keer. Je kaart is werkelijk schitterend.
    Liefs van Anita

    BeantwoordenVerwijderen
  14. Deze reactie is verwijderd door een blogbeheerder.

    BeantwoordenVerwijderen

Leuk dat je langs bent geweest en nog leuker dat je een berichtje achterlaat, want die zijn altijd leuk om te krijgen en te lezen. Vind je me kaarten leuk, dan nodig ik je uit om mij te gaan volgen.

Groetjesssssss Jolanda