Welkom op mijn blog, ik hoop dat jullie net zoveel plezier beleven aan het kijken als ik aan het maken.

dinsdag 8 juli 2014

Een tijd van komen...........en een tijd van gaan

En ja helaas dit gezegde is maar al te waar. Mijn ene collega is helaas al weg en al is het pas een week is het een gevoel van ze is met vakantie, maar toch wetende dat dit wel een hele lange vakantie is. Gelukkig via de whats app hebben we contact, want ook ik zit helaas nog thuis en zo liet zij mij maandag weten dat haar kleinzoon Jax is geboren op de dag dat zijn moeder jarig is dus ja een mooier kado kan je toch niet krijgen. Het geboortekaartje heeft zij inmiddels ontvangen en die hebben jullie al gezien dat was die met de olifantjes. Voor haar afscheid heb ik een leuke label/tag gemaakt en natuurlijk die beroerde val van het trapje dat zal ze niet zo gauw vergeten die laatste werkdag. Als verrassing heb ik voor haar een enorme pot gevuld met lekkernijen, want ze is een echte snoeperd, maar aangezien haar kleinzoon nu geboren is is voor haar te hopen dat de pot al leeg is, want ze zou samen met haar dochter na de bevalling gaan lijnen. Het zal mij benieuwen of die pot al leeg is ( die is echt nog niet leeg hoor) hahahaha. Zo ziet het er dus uit in vintage stijl.


 En ja aan de achterkant zit een klein zakje met bonbons, want het was de bedoeling dat dit aan een boeket bloemen kwam, maar is later veranderd in iets wat een blijvende herinnering aan ons is ( of ze dat nou ook zo leuk vind hihi) weet in ieder geval dat ze het mooi vond, want ik was er niet bij toen ze het kreeg. Hier dus nog 1 blik op de achterkant.
En ja dan hebben we er ook 1 gemaakt met de label/tag aan die lekker pot met lekkernijen. Ja ik zei het een grote pot hoor. Voor mijn collega die volgende week donderdag haar laatste werkdag heeft heb ik ook een zelfde label/tag gemaakt, maar aangezien zei iets pieper is dan ons heb  ik een stempel uit de oude doos gehaald en aangezien ik nu niet weet of zei bloemen of iets anders krijg geef ik de bonbons er apart bij.


Nou hoe toepasselijker kan het zijn een snoesje dat gedag zwaait, want ja meer kunnen wij niet meer voor haar doen. We hopen natuurlijk dat ze gauw een andere baan zal vinden. Meid heel veel succes verder.
Wil jullie ook nog het verloop van mijn herstel laten weten en dat is dat de val die ik heb gemaakt de huisarts niet helemaal vertrouwd en nu a.s. donderdag naar het ziekenhuis moet voor een scan. Ze willen het zekere voor het onzekere nemen. Toch allemaal weer spannend zo en wat zit dat ongelukje dan echt in een klein hoekje. Nou ik hoop er maar het beste van daar ga ik gewoon vanuit. Iedereen weer bedankt voor alle lieve berichtjes op mijn vorige post, want die krijg ik maar wat graag en zeg ik gelijk tot de volgende keer maar weer.








9 opmerkingen:

  1. Hoi Jolanda. WAt 2 prachtige labels. IK vind ze allebei erg mooi. Vintage en het snoesje. Prachtig om zo iets weg te geven met zulke mooie labels. Groeten Trijntje

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Leuke cadeautjes!!!
    Creatieve groetjes, Gaby

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Hoi Jolanda,

    Wat leuk dat je volger bent geworden van mijn nieuwe blog... Ik ben jou natuurlijk ook gelijk gaan volgen want meis wat maak jij mooie kaarten...

    Liefs,
    Diana.

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Prachtig, wat ziet er dit allemaal mooi en lekker uit haha, erg leuk gemaakt en ik denk wel dat zoiets gewaardeerd wordt.
    Jeetje zeg, morgen dus naar het ziekenhuis voor een scan, hopelijk loopt alles met een sisser af en voel je je snel weer beter, sterkte!
    Liefs Hanny, http://tierelantijntjes.blogspot.nl

    BeantwoordenVerwijderen
  5. wat mooie dingen heb je weer gemaakt,knappe werkjes zijn het geworden
    groetjes
    Ria

    BeantwoordenVerwijderen
  6. En nr. 100! Hahahaha
    Leuk dat je me komt volgen en ik volg je terug hoor....volgens mij ken ik je via Facebook toch?
    Leuk!
    Je hebt ook een prachtig blog!
    Wat een prachtige labels heb je gemaakt! En als vintage miep die ik ben vind ik hem prachtig!
    Succes met de scan! En beterschap!
    Groetjes Jacomijn

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Wow 101 volgers toppie, wat een schitterende TAGs staan hier te schitteren, dit heb je weer fantastisch mooi gemaakt klasse.
    En bedankt voor de lieve woorden.
    Fijn weekend, liefs Ghea

    BeantwoordenVerwijderen
  8. 2 schitterende tags, Jolanda. Snoesje, is idd heel toepaselijk. Maar de ander ook hoor. Met de pot snoep en chocolade.
    Groetjes, Anja

    BeantwoordenVerwijderen

Leuk dat je langs bent geweest en nog leuker dat je een berichtje achterlaat, want die zijn altijd leuk om te krijgen en te lezen. Vind je me kaarten leuk, dan nodig ik je uit om mij te gaan volgen.

Groetjesssssss Jolanda