Welkom op mijn blog, ik hoop dat jullie net zoveel plezier beleven aan het kijken als ik aan het maken.

donderdag 18 september 2014

Love is in the Air

Wat een na zomertje hebben we toch weer en daar ga ik helemaal op in met mijn kaartje. Vandaag start ook  challenge 32 alweer bij We love Vintage Challenge en daar willen we graag vlinders zien op jullie creaties en dit is een kopie van het WLVC-Blog.

helaas gaan twee van onze DT-leden ons verlaten....Janet en Nicole gaan uit de groep en we zullen beide dames heel erg gaan missen.
Dat houdt dus wél in dat er binnenkort weer wat ruimte komt in ons team dus als je gezien wilt worden doe dan mee met de challenge en show ons je vintage-aanleg. Dit is je kans om op te vallen als je in een vintage team denkt te horen.

Ja zo ook op mijn kaartje dus vlinders. Ik heb me eigen heerlijk laten gaan en mijn gedachten dwaalde af naar Parijs de stad van de liefde en ja daar horen natuurlijk vlinders bij. Bij de stad weet ik niet, maar zeker wel bij de liefde, want wie kent het nu niet dat gevoel van vlinders in de buik hebben en dan wordt vanzelf alles toch veel mooier. Dus vandaar dat ik lekker met het maken van mijn kaartje in Parijs zat met mijn gedachten.


Als kind ben ik er vaak geweest in Parijs met mijn ouders, broers en zussen dus ja een beetje nostalgisch is het zeker. En ja wie wil er nou niet een keer naar Parijs de stad der liefde. De sponsor ditmaal voor challenge 32 is


en zij geven deze mooie mooie key to your heart stempel weg.


Dus hebben jullie zin doe lekker mee dit kan tot 2 oktober 18.00 uur.  Geniet allemaal nog lekker van het najaars zonnetje en bedankt allemaal weer voor jullie lieve berichtje die ik maar weer graag lees en ik zeg tot een volgende creatie maar weer.

13 opmerkingen:

 1. Wat een schitterende kaart is dit super mooie details heb je er op verwerkt.

  Lieve groetjes Marrie

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een mooie kaart, ziet er heel leuk uit. Leuk de vlinders in Parijs.
  Groetjes Saskia

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Prachtige kaart Jolanda.
  Vele mooie kleurtjes op te zien. Mooi geheel.
  Groetjes Anita

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Lekker drukkies, veel te zien, ik hou er wel van!!!
  Creatieve groetjes, Gaby

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Schitterende kaart, Jolanda.
  Mooie kleuren en details.
  Groetjes, Anja

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Prachtige kaart Jolanda, ben zelf ook een aantal keren in Parijs geweest, prachtige stad om met vlinders te lopen :). Heel leuk gemaakt.
  Groetjes Grietje

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Prachtige kaart Jolanda, ben zelf ook een aantal keren in Parijs geweest, prachtige stad om met vlinders te lopen :). Heel leuk gemaakt.
  Groetjes Grietje

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Hoi Jolanda. Wat een prachtige kaart. Wat een leuke details. Geweldig. Heel mooi gemaakt .Groeten Trijntje

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Hallo Jolanda
  Je hebt je plekje in het team dubbel en dwars verdiend hoor, wat een schitterende kaart is dit, alles past zo mooi bij elkaar.
  Het plaatje van de eifeltoren, wauw dat is ook mooi, de vlindertjes zijn er héél mooi bij.
  Lieve groetjes,Corrie

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Prachtig, wat heb je een geweldige mooie kaart gemaakt, ontzettend mooi om te zien en hele leuke details gebruikt. Parijs is prachtig, wat een bruisende stad en inderdaad heerlijk om vlinders in je buik te hebben;)Fijne dag, liefs Hanny♥,
  http://tierelantijntjes.blogspot.nl

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Ja, beter kun je eigenlijk niet kiezen, Parijs en vlinders in je buik!! Prachtig Jolanda, bijzonder mooi gemaakt!

  Groetjes Richtje

  BeantwoordenVerwijderen

Leuk dat je langs bent geweest en nog leuker dat je een berichtje achterlaat, want die zijn altijd leuk om te krijgen en te lezen. Vind je me kaarten leuk, dan nodig ik je uit om mij te gaan volgen.

Groetjesssssss Jolanda