Welkom op mijn blog, ik hoop dat jullie net zoveel plezier beleven aan het kijken als ik aan het maken.

vrijdag 5 september 2014

Walking in a Winter Wonderland

Hoewel het nu weer hartje zomer is zo voelt het tenminste wel aan voor mij laat ik jullie vandaag een kerstkaartje zien. Het is alweer even geleden dat ik mijn stempels hebt gebruikt en ja je kan ze toch niet tot stof laten vergaan, want ze blijven leuk. Dit maal heb ik weer is een magnolia afdrukje gemaakt en in gekleurd met mijn copics het afdrukje had ik al snel klaar en ja toen mijn kaartje dat werd even heel wat anders, maar niet te min is ook deze weer aardig gelukt. Dit keer ben ik aan het stoeien gegaan met mijn nieuwe kerstboom mal en randjes mal van joy en de lantaarn die had ik al in mijn bezit  en ook heb ik weer is wat geembost. Met me kaartje wil ik graag mee doen met de volgende challenges nl, DML # 86 gebruik iets van hout, DDT thema van de maand september Lady,s Only, TTC # 103 maak gebruik van parels, glitter en gems en bij NKU # 73 alles mag.


Ik heb gebruikt gemaakt van het designpapier paperblok winter wishes van Joy en daar kan je echt alle kanten mee op het een is nog mooie dan het ander en de kleuren zijn gewoon geweldig mooi.
Heb er nog twee labels in verwerkt een gestempelde label en een houten labeltje. Een label op je kaart verwerken is zo leuk tegenwoordig zit er bijna altijd wel een label op  een van mijn creaties.Ik heb dit maal gekozen voor de tekst stempel winter geluk ik denk dat ik niet de enigste ben met deze stempel, want hij is ook zo leuk om te hebben en ja dat hebben weet wat bij ons.
Al met al is het weer een geheel geworden. Maandag roept de arbeid weer en dus nog lekker even genieten deze laatste dag van mijn vakantie en aangezien het zulk mooi weer wordt vandaag gaan we nog maar is lekker aan de bbq vanavond. Hoe raar is dat kerstkaartjes maken en gaan bbqen hihihi, maar goed alles kan. Ik wil jullie allemaal bedanken voor de felicitaties op mijn DT schap bij WLVC waar we dit keer een hele leuke challenge hebben Typical Dutch zou zeggen doe lekker mee allemaal en ook bij HH-H hebben we een challenge lopen en daar zien we graag bloemen op je creatie en allemaal weer bedankt voor de lieve berichtjes die ik heel zie en lees en voor nu zeg ik weer tot de volgende creatie maar weer.


20 opmerkingen:

 1. Wauw super een prachtig winters tafereeltje.
  Groetjes Grietje

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Lekker winters!!!
  Creatieve groetjes, Gaby

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ja, dat is zeker een niet alledaagse combinatie....winter en bbq maar ach in blogland kijken we nergens van op Jolanda! Je kaartje is prachtig en voor vanavond veel plezier bij de bbq!

  Groetjes Richtje

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Een heel mooi winters tafereeltje.
  Leafs Tietje.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Het is een heel mooi kaartje geworden. Lekker winters!!
  En nu nog maar even genieten van het prachtige weer.
  Groetjes Giovanna

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Hoi Jolanda,
  wat een lief kaartje! Ik heb ook al heel lang niet meer gekleurd maar dit kaartje geeft me wel weer de inspiratie! Wie weet, hihi.
  Liefs Pouwla.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Hoi,

  Wat een superleuk kerstkaartje. Met mooie details.

  grtjs
  Claudia

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Leuke kaart heb je gemaakt!

  Groetjes Cobie

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Geweldig, ik vind dit weer een prachtige kaart. Lekker winterse kleuren, mooie details, echt prachtig om te zien. Ja nu we dit mooie weer hebben denk je niet snel aan Kerstmis maar het gaat sneller dan je erg in hebt en je kunt maar alvast een voorraadje hebben.
  fijn weekend, liefs Hanny♥,
  http://tierelantijntjes.blogspot.nl

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Mooi kaartje Jolanda. Die blauw groene kleur blijft toch wel echt winters aandoen vindt je ook niet. Ik vind het een heel mooi geheel geworden.
  groetjes Joke

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Wow jolanda, wat is dit een mooie winters tafereeltje, ik krijg ook zin in de winter.
  Héél mooi.
  Lieve groetjes,Corrie

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Wat een mooie winterse kaart Jolanda. Die "winterstempel" is ook leuk en past er mooi bij. Tilda staat er mooi bij...was de bbq lekker?
  Lieve groetjes Miranda

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Wowwwwwwwwwww ik had al een sneak preview gezien maar wat is hij mooi geworden.

  Leafs fan Ina

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Wowww, wat is dit een beauty!!!!alles klopt !!!!

  Gr Hannie

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Wat een bjoetie zeg....superrrrrgaaf. Ik ga zo echt naar de winter verlangen....lekker met je dikke jas en je winterlaarzen naar buiten en een koude neus halen.....het heeft toch ook wel wat hahaha. Voorlopig doen we het maar even met jouw kaartje.
  Liefs van Plony

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Wat een prachtige kerstkaart.Leuke stempel mooie kleuren.
  Groetjes Doris

  BeantwoordenVerwijderen
 17. LOve it !!!

  Helemaal super.
  Mooi gedaan hoor petje af.

  Lieve groetjes han

  BeantwoordenVerwijderen
 18. Gorgeous Christmas Tilda creation, I'm struggling to find all 3 elements required for the Totally Tilda chall of PEARLS, GLITTER & GEMS, if you can let me know where the Pearls are so you can go into the draw for a chance to win the sponsored prize..

  Thanks for sharing with us at Totally Tilda chall this time.

  smiles Christine TT DT entry manager

  BeantwoordenVerwijderen
 19. Prachtige kaart....wow...
  Dank je wel voor het meedoen met onze DL Challenge!
  Groetjes,
  Yvonne

  BeantwoordenVerwijderen

Leuk dat je langs bent geweest en nog leuker dat je een berichtje achterlaat, want die zijn altijd leuk om te krijgen en te lezen. Vind je me kaarten leuk, dan nodig ik je uit om mij te gaan volgen.

Groetjesssssss Jolanda