Welkom op mijn blog, ik hoop dat jullie net zoveel plezier beleven aan het kijken als ik aan het maken.

vrijdag 16 februari 2018

Olympics

                                         Goedenmorgen allemaal

Met de olympishe spelen in gedachten heb ik weer een winters kaartje voor jullie gemaakt en dit kan best met dit winterse weer....lekker vrieskou en op de dag het zonnetje....precies goed zo.


En als echte wintersport heb ik gekozen voor het plaatje van ijshockey en verder heb ik echt geen verstand van deze sport ik ben meer van het kunschaatsen/ijsdansen.


Alle randen heb ik bewerkt met een paper distresser en witte gesso en wat ik nog meer heb gebruikt kom dan gezellig een kijkje nemen op het blog van Noor & Zo daar staan ook alle nummers bij.


Op mijn manier de kaart weer lekker vol geplakt met strik en bloemen, want alles kan en mag bij mij.


Wie doet je wat als je met zo,n lekkere mok warme chocolademelk op de bank met deken voor de buis de winterspelen ga zitten kijken....niemand toch..... alleen maar genieten als je ervan houdt.
Ik wens jullie dan ook een heel fijn weekend en tot de volgende creatie maar weer.


CHALLENGES:


7 opmerkingen:

 1. Superleuk je mok Jolanda, en heel mooi de Olympische spelen erbij verwerkt! Het is een prachtig winterse creatie geworden en natuurlijk heb ik terug gekeken bij je en wouw die tweeling kaarten zijn beeldig, heel veel (denk) werk, maar grote klasse! Ik hou ook zo van kunstschaatsen, maar jammer genoeg word daar maar heel weinig van uitgezonden en ik ga toch echt niet nachten op zitten, whaha
  Maar het is genieten hoor van de spelen en probeer zoveel mogelijk te zien!
  xx Gerie

  BeantwoordenVerwijderen
 2. What a beautiful project! Love all those elements! Thanks for playing along at the PDE Linky Challenge this week! kReN@afourthlife

  BeantwoordenVerwijderen
 3. So cute!
  Thanks for playing at the ABC Christmas Challenge!
  Helen x

  BeantwoordenVerwijderen
 4. wow !!! beautiful work :) i like your good idea ,Thanks for the inspiration!

  ดูหนังใหม่

  BeantwoordenVerwijderen
 5. I think it's high time that you liberals give it up and GET OUT of our way.
  ทางเข้า D2BET

  BeantwoordenVerwijderen
 6. The content of your blog is exactly what I needed, I like your blog, I sincerely hope that your blog a rapid increase in traffic density, which help promote your blog and we hope that your blog is being updated.
  ดูหนังออนไลน์

  BeantwoordenVerwijderen

Leuk dat je langs bent geweest en nog leuker dat je een berichtje achterlaat, want die zijn altijd leuk om te krijgen en te lezen. Vind je me kaarten leuk, dan nodig ik je uit om mij te gaan volgen.

Groetjesssssss Jolanda