Welkom op mijn blog, ik hoop dat jullie net zoveel plezier beleven aan het kijken als ik aan het maken.

zaterdag 10 februari 2018

Twins

                                                Goedenmorgen allemaal

Ja hier ben ik alweer, maar nu met een reminder kaart voor de facebook groep Vintage and More dus voor diegene die FB hebben en van vintage houden meld je dan gezellig aan bij ons en voor diegene die geen FB hebben niet getreurd, want jullie worden ook niet vergeten hoor zoals je kunt zien.


Het nieuwe thema van onze challenge is lint/kant en/of knopen....nou ik heb me bezig gehouden met kant en lint. Voor kerst kreeg ik een heel mooi kaartje van Miranda en na passen en meten met kladpapier ben ik hem dus gaan maken voor een tweeling in onze wandelgroep en ik wilde gewoon een plaatje met een tweeling erop hebben en....... uiteindelijk gevonden na lang zoeken enik moest natuurlijk twee precies dezelfde kaarten maken, want ja een tweeling is een tweeling.


Ik kan je vertellen ze waren er zo blij mee, want ja ze waren in januarie jarig en ik moest even wachten tot nu met plaatsen. Het heeft wat zweet gekost, maar uiteindelijk is het geworden wat ik wilde. De binnenkant van de kaart is weer een heel ander verhaal geworden, want als je Miranda kent dan weet je dat het geen gewone kaart wordt bij haar.


En zie hier de binnenkant van de kaart......ik zei het toch.....niet gewoon dus, maar met even puzzelen en meten en zweten kom je er wel. Vanwege het mooie design papier en de kaart moet dicht kunnen heb ik verder niet veel bewerkt in de binnenkant.


En om jullie te laten zien dat ik echt exact twee dezelfde kaarten heb gemaakt voor de twins bewijst deze foto gewoon, want als je goed kijkt zit het ene kantje van de linker kaart iets lager dan aan de rechterkant......hihihi foutje.....zag ik pas toen de kaarten helemaal klaar waren, nou dat ging ik dus echt niet meer overdoen hoor.


Al met al vonden ze het een pracht kadootje de twins en ik ......ik helemaal in mijn element met zo,n compliment. Nou ik hoop dat jullie weer gezellig vonden om even te komen buurten bij mij hier en heb je FB, hou je van vintage kom gezellig ook daar buurten en vind je het leuk meld je gewoon aan bij ons. Ik zeg graag tot een volgende creatie maar weer.CHALLENGES:

9 opmerkingen:

 1. Wonderful, love the details and so pleased you shared it with us at 4 Crafty Chicks.

  Leanne DT/4CC

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Heel erg mooi Jolanda! Lekker romantisch en een gaaf model ook.

  Liefs,
  Wendy

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wowww wat mooi Jolanda.
  Je mag met recht trots op zijn, ik
  dacht eerst ik zie dubbel hihi.
  Heel mooi en bijna identiek...je had niets moeten zeggen dan was het helemaal niet opgevallen.

  Fijn weekend verder.

  Leafs Ina xxx

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Gorgeous creations, love the design and embellishments! Thank you for sharing with us over at Emerald City Crafts! Hope to see you again!
  ~ DT Sherry x

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Thank you for sharing your gorgeous twin cards with us at Love To Craft, lots of beautiful details

  BeantwoordenVerwijderen
 6. wow !!! beautiful work :) i like your good idea ,Thanks for the inspiration!

  เว็บไซต์ดูหนัง

  BeantwoordenVerwijderen
 7. I think it's high time that you liberals give it up and GET OUT of our way.
  ทางเข้า D2BET

  BeantwoordenVerwijderen
 8. The content of your blog is exactly what I needed, I like your blog, I sincerely hope that your blog a rapid increase in traffic density, which help promote your blog and we hope that your blog is being updated.
  ดูหนังออนไลน์

  BeantwoordenVerwijderen

Leuk dat je langs bent geweest en nog leuker dat je een berichtje achterlaat, want die zijn altijd leuk om te krijgen en te lezen. Vind je me kaarten leuk, dan nodig ik je uit om mij te gaan volgen.

Groetjesssssss Jolanda