Welkom op mijn blog, ik hoop dat jullie net zoveel plezier beleven aan het kijken als ik aan het maken.

vrijdag 13 juli 2018

Summer Holiday

                                     Goedenmorgen allemaal

Net terug van een weekje fiets4daagse en dan nu alweer een reminder voor jullie van onze FaceBookgroep Vintage and More waar het thema vakantie is en dan mag jezelf aan geven wat jou een vakantie gevoel geef. Nou had ik natuurlijk iets kunnen doen met een fiets, maar voor de meeste mensen is vakantie toch wel iets wat met het strand te maken heeft en zo dus ook mijn creatie.


Strandzand, schelpen, vuurtoren...ja alles wat je van  een strandvakantie verwacht e natuurlijk die goude bol die dan heerlijk staat te stralen, helaas heb ik die er niet op gedaan.


Het is weer een tag/label geworden van DDD met dit mooie plaatje...het is al een oudje, maar vond hem zo mooi en leuk dat ik dacht nu ga ik er is wat mee doen...vaak is het de heb en dan ligt het maar in of op mijn kast.


Alles voor een oude look zit er weer in verwerkt en de randjes weer met vintage photo bewerkt. Heb je zin en heb je FB en ben je lid doe dan gezellig mee...we zijn een vintage groep dus je creatie moet vintage zijn en vakantie is het thema dus dat is heel breed zoals bv zon, zee, strand, koffers, vliegtuig noem het maar op. Ik hoop jullie creatie te mogen zien en anders zeg ik graag tot een volgende creatie maar weer.


CHALLENGES:


7 opmerkingen:

 1. OH WOW this is just gorgeous! I love all the nautical elements and that image is perfect! Well done! Thanks so much for joining in the fun at our Double D ‘Nautical’ challenge! Good Luck and we hope you’ll come back often.

  Darlene
  DOUBLE D Challenge Blog
  DAR’S CRAFTY CREATIONS Please stop in for a visit!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. This is awesome! Thank you so much for sharing this with us at Creative Inspirations. Good luck!
  Rene

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Amazing. I love all of the elements and dimension. Thanks for sharing with us at Pause Dream Enjoy Challenges.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Just fabulous! So happy that you have linked your great artwork with us here at Pause Dream Enjoy. Good luck hun and do come back again!
  Jackie DT @ PDE

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Love this tag So retro . Thanks for sharing at let's Craft and Create> Lis

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Just stunning. I love everything, well done. Thanks for joining us at ‘Lets Craft and Create’. Jonnece DT

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Thanks so much for entering the Love To Craft Challenge Blog's "July Anything Goes" challenge with your amazing entry! We hope you'll keep coming back! ;)
  Hugs,
  Leslie, LTCCB DT
  Love To Scrap 2
  Love To Scrap!

  BeantwoordenVerwijderen

Leuk dat je langs bent geweest en nog leuker dat je een berichtje achterlaat, want die zijn altijd leuk om te krijgen en te lezen. Vind je me kaarten leuk, dan nodig ik je uit om mij te gaan volgen.

Groetjesssssss Jolanda