Welkom op mijn blog, ik hoop dat jullie net zoveel plezier beleven aan het kijken als ik aan het maken.

zondag 9 november 2014

Hoera feest

En wat gaat die tijd toch snel zo krijg je te horen hoera we zijn zwanger  en nu.......................................is Vera onze kleindochter alweer 2 jaar.  En ja ze zijn weer zwanger over enkele luttele weken krijgt Vera er een broertje bij spannend spannend zo hou je Vera als baby in je armen en straks dan hou ik mijn kleinzoon in mijn armen en wat is dat leuk overal naar babykleertjes kijken en hebbedingetjes zoals autootjes en blokken jaja echte jongensdingen, maar we moeten nog even geduld hebben daarmee eerst maar wachten dat hij zijn eerste brul laat horen. Voor Vera heb ik een echte meisjeskaart gemaakt lekker roze en een uil erop. En dit zegt verder genoeg meer peospas hoeft er nog niet voor zo,n kleine meid. lekker simpel dus.


De uil,bloem, haar naam en het cijfer heb ik bewerkt met foam tape zodat het lekker eruit sprong, want ja die kleintjes willen alles in der handjes hebben en pakken dus op deze manier kwam het effect voor haar goed over al zal ze echt nog niet begrijpen waar die twee voor staat. De uil was wel herkenbaar voor haar, want ook in haar slaapkamer heb zij uiltjes hangen. En ja zoals ik al zei kleintjes worden groot hoor en
natuurlijk begint de dag met de twee kaarsjes uitblazen en taart eten om daarna lekker kadootjes uitpakken en spelen, want ja dat is het leukste van alles spelen met al die kadootjes die je al hebt gehad en nog gaat krijgen. Maar ook op zo,n dag wordt je natuurlijk moe en slaperig dus voordat opa en oma weggaan nog lekker ff zitten en een beetje bijkomen voordat ze een lekker dutje gaat doen.


Bij het blog van WLVC loopt een challenge  nr. 35 en dit keer is het thema grijs/roze alles mag zolang het maar vintage is en de kleuren grijs/roze en deze loopt tot 17 november 18.00 u. Neem een kijkje en heb je zin doe mee we hebben weer een mooie prijs voor de winnaar. Ook iedereen weer bedankt voor jullie lieve berichtjes en het gaat gelukkig weer iets beter met mij en ga maandag morgen dus weer beginnen met  werken.  Ik zeg tot een volgende creatie maar weer.


11 opmerkingen:

 1. Prachtige verjaardags kaart, mooie kleuren.
  Groetjes Anita

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Gefeliciteerd met je kleindochter, gaat snel he, onze kleindochter werd in oktober 2. Wat een heerlijk roze kaart heb je voor haar gemaakt. Super.

  Groetjes Henriëtte

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Mooi vrolijk kaartje voor de kleine meid. Gefeliciteerd!
  Groetjes Grietje

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Nog gefeliciteerd met je kleindochter.
  Wat een leuke kaart met de wiebelende oogjes.

  Groetjes, Astrid.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Gefeliciteerd met je kleindochter...wat een lieverdje en alweer 2 nu...
  Je kaart is superleuk voor die kleine puk.....geniet nog maar even van al het roze want straks is het blauw aan de beurt hoor.....hier is er niets anders hahaha...blauw blauw blauw.....
  Liefs van Plony

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Gefeliciteerd met de verjaardag van je kleindochter Jolanda. Je hebt een lieve uiltjeskaart voor haar gemaakt en spannend hoor dat er een broertje in aantocht is.
  lieve groetjes Miranda

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Schitterende kaart heb je gemaakt voor Vera. Heel gaaf. En wat een leuke foto's van Vera en jullie met je kleindochter.
  Groetjes, Anja

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Hallo Jolanda,
  gefeliciteerd met de 2e verjaardag van je kleindochter. Wat een lief kaartje heb je voor haar gemaakt.

  Leuke foto,s!!! Wat heeft ze een mooie krullen.

  Liefs Corrie

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Wat een lieve kaart Jolanda...en ja alles in roze is dan genoeg zo'n kleine meid draait heeft nog geen oog voor al die details op een kaart...en alsnog van harte gefeliciteerd! Wat leuk dat jullie ook gauw weer opa en oma worden voor een kleinzoon...spannend allemaal en ja die voorpret is dan al leuk he!
  Ik hoop dat jullie een fijne dag hebben gehad!
  Liefs Jacomijn

  BeantwoordenVerwijderen
 10. wat een schattig kaartje Jolanda en wat een geweldig nieuws dat jullie weer opa en oma worden.
  ik weet er alles van daar wij er 4 hebben en het was iedere keer weer een hele belevenis en een spannende tijd.
  liefs van Anneke

  BeantwoordenVerwijderen
 11. wat een ontzettend leuk kaartje voor Vera....en wat een leuke foto s heb je van der. Oma s en opa s trots wat zijn ze toch leuk he Jo.
  Liefs Ghea

  BeantwoordenVerwijderen

Leuk dat je langs bent geweest en nog leuker dat je een berichtje achterlaat, want die zijn altijd leuk om te krijgen en te lezen. Vind je me kaarten leuk, dan nodig ik je uit om mij te gaan volgen.

Groetjesssssss Jolanda