Welkom op mijn blog, ik hoop dat jullie net zoveel plezier beleven aan het kijken als ik aan het maken.

maandag 3 november 2014

Mijn laatste kaartje

Jullie zullen wel denken wat zeg ze nu, maar idd jullie lezen het goed er staat mijn laatste kaartje en wel als DT-er voor Cards2Create of terwijl het HobbyHomeblog wat dus een nieuwe naam heeft. Ik was zo blij als een klein kind toe ik door Hanneke werd gevraagd of ik bij haar in het team wilde komen, maar niet wetende dat ik al zo snel een keuze moest gaan maken. Mijn gezondheid laat me op dit moment weer is in de steek en ja dan moet je een keuze maken. Natuurlijk kunnen jullie blijven genieten van mijn blog en kaartjes, want er is niks leukers om kaartjes te maken daar zijn we het allemaal over eens. Maar goed dan nu mijn kaartje, want daar gaat het uiteindelijk om die is clean en simpel of zoals sommige zeggen CAS. Had dit nog nooit gedaan dus dat moest er maar is van komen dacht ik zo en dit is het geworden.


Nou achteraf gezien heb ik best wel een treurig kleurtje gebruikt lijkt wel. En toch heb ik het niet slecht gedaan, maar ja ik mis toch wel mijn bloementjes en ditjes en datjes hoor. En toch als je een voorraadje wil aanleggen is dit een hele leuke manier om een kaartje te maken. Bij Cards2Create
is er nog steeds een challenge aan de gang gebruik blauw en kraft op je creatie dus heb je niks gepland staan vandaag neem een kijkje op het blog en doe mee. Tegen mijn DT-collega,s en Hanneke zeg ik DANK JULLIE WEL dat ik in jullie team heb mogen zitten en we blijven elkaar tegenkomen. En tegen mijn lieve volgers zeg ik tot een volgende creatie maar weer,


8 opmerkingen:

 1. Ooo wat een lastige opdracht....CAS...daar ga ik altijd van gillen hahaha maar je hebt het super gedaan hoor meis...een prachtige kaart en wat je zegt voor tussendoor snel een kaartje is het wel eens handig. Maar.....geef ons maar onze frutsels hoor hihihi.....Ieder zijn ding vind je niet.
  Liefs van Plony en snel weer opknappen hoor meis.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Je hebt een hele mooie cas kaart gemaakt.En ik hoop dat je snel weer opknapt.
  Leafs Tietje.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik vind je kaart prachtig maar kan me voorstellen dat je moeite hebt om 'm niet meer te versieren, hier nog zo eentje haha.
  Jammer dat je moet stoppen met je DT werk maar je gezondheid gaat nu eenmaal voor.

  groetjes Henriëtte

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Soms moeten er nu eenmaal keuzes gemaakt worden Jolanda en je gezondheid gaat voor. Een mooie inderdaad beetje "trieste" kaart. Ik kwam eigenlijk je kaartje van het wlvc bewonderen. Die staat er daar al op en dat is een beauty met een heerlijke bloementoef..hihi..
  Lieve groetjes Miranda

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Een prachtige afsluiter Jolanda!!!
  Ik vind ze lastig die CAS kaarten, maar jij hebt er een prachtige kaart van weten te maken, mijn complimenten.

  Liefs Corrie

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Mooie kaart Jolanda, ik wist niet eens dat Hobby-home een andere naam had, ik vind het niet zo daar, dat heeft de ervaring wel geleerd in het verleden.
  Soms moet je keuzes maken, ik denk dat je bij het WLVC meer tot je recht komt met je kaarten.
  Snel weer opknappen hoor, we kunnen je mooie kaarten niet missen.
  Lieve groetjes,Corrie

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ja als het dan te veel word...
  Maar wat een prachtige kaart Jolanda heel knap gemaakt!
  Je doet het toch zo maar ff!
  Liefs Jacomijn

  BeantwoordenVerwijderen
 8. wat lees ik nu allemaal weer, dat het niet zo lekker met je gaat....ik hoop dat je weer gauw opknapt meis, want dat kunnen we niet gebruiken.
  Heel veel sterkte, en o ja je kaartje is prachtig geworden.
  Liefs Ghea

  BeantwoordenVerwijderen

Leuk dat je langs bent geweest en nog leuker dat je een berichtje achterlaat, want die zijn altijd leuk om te krijgen en te lezen. Vind je me kaarten leuk, dan nodig ik je uit om mij te gaan volgen.

Groetjesssssss Jolanda