Welkom op mijn blog, ik hoop dat jullie net zoveel plezier beleven aan het kijken als ik aan het maken.

maandag 3 november 2014

Nieuwe challenge bij WLVC

Zou ik het toch bijna vergeten er is weer een nieuwe challenge van start gegaan vandaag bij WLVC alweer de 35e en wij hebben dit keer weer een hele mooie challenge zou bijna zeggen een chique challenge. Het thema ditmaal is maak een vintage kaart/creatie in de kleuren GRIJS/ROZE en ik vind het een hele mooie combinatie die werd gekozen door onze vorige DT-collega POUWLA. We hebben weer mooie voorbeelden voor jullie gemaakt ter inspiratie dus ik zou zeggen neem gerust een kijkje op ons blog en bij mijn andere DT-collega,s. En dit is mijn kaartje weer geworden natuurlijk grijs/roze zoals gezegd.


Heb me ditmaal ook is gewaagd om pareltjes rondom het plaatje te doen was even zweten, maar is me geloof ik goed afgegaan.


Heb ditmaal niet voor een strik gekozen, maar een toefje pareltjes in het boeketje. Natuurlijk hebben wij weer een prachtig prijs ter beschikking voor jullie en die komt ditmaal van:


En voor wie dit leuke blad nog niet kent.................................het is absoluut de moeite waard om er is gezellig in rond te snuffelen of bladeren met een lekkere dampende mok koffie of thee met iets lekkers erbij.
Zo verwen je jezelf ook nog is een keertje. Verder wil ik Petra en Watijsen welkom heten leuk dat jullie volger zijn en ik hoop dat we een gezellige tijd met elkaar hebben. Natuurlijk bedank ik iedereen weer voor hun lieve berichtjes op mijn vorige post en keuzes maken blijft altijd moeilijk, maar moeten wel genomen worden. Ik zeg tot een volgende creatie maar weer.11 opmerkingen:

 1. Wat een supermooie kaart heb je als voorbeeld gemaakt Jolanda. Knap hoor dat je de parels zo mooi rondom je plaatje hebt gekregen, is altijd een priegelwerkje.

  Groetjes Henriëtte

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Prachtig kaartje, Jolanda! Heel mooi!

  Ik blijf je volgen, hoor!

  Lieve groet, Nicolette

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Het is zo'n lieve, romantische chique kaart geworden! het is misschien niet een combinatie die ik gauw samen zou voegen maar nu je al deze prachtige creaties ziet en wat je er allemaal mee kunt...
  Ze is prachtig!
  Groetjes Jacomijn

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wowww wat een plaatje Jolanda
  groetjes Corrie

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Hoi Jolanda. Wat een prachtige kaart is dit geworden. Lief plaatje en heel leuk afgewerkt. Je kaarten met de stempel zijn ook erg mooi,geworden. Groeten Trijntje

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wauw prachtig Jolanda!!! Vind de bloementoef echt erg mooi!!!!
  Echt een pronkstuk.
  Groetjes Anita

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Hoi Jolanda,
  Wat een prachtige chique kaart .
  Groetjes Doris

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Schitterende kaart. Heel mooi. En ik heb ook heel wat kaarten gemist zie ik. Ook die zijn schitterend. Stuk voor stuk.Wat jammer dat je door je gezondheid moet stoppen als dt bij Cards2create.
  maar het belangrijkste is dat je aan jezelf en je gezondheid denkt. sterkte.
  Groetjes, Anja

  BeantwoordenVerwijderen

Leuk dat je langs bent geweest en nog leuker dat je een berichtje achterlaat, want die zijn altijd leuk om te krijgen en te lezen. Vind je me kaarten leuk, dan nodig ik je uit om mij te gaan volgen.

Groetjesssssss Jolanda