Welkom op mijn blog, ik hoop dat jullie net zoveel plezier beleven aan het kijken als ik aan het maken.

zondag 10 november 2019

Babygirl

                                          Hallo allemaal

Ja ik kan er niets aan doen, maar ook vandaag is het weer rose wat de klok slaat en ditmaal voor het challengeblog van Ally,s Angels waar het thema zoals altijd is...alles mag/anything goes.


En ook weer is lekker met mijn magnolia,s bezig geweest die ik dus echt weer nodig moest op poetsen. het design papier kwam ook onder het stof vandaan zowel letterlijk als figuurlijk en is van MD.


De rest waar ik het mee afgewerkt heb is echt overal uitgekomen...dozen leegmaken en dan dingen tegenkomen dat je denkt...wist niet dat ik dat ook had hihihi, maar het houdt natuurlijk een keer op.


Dus voor wie zin heeft in het thema alles mag/anything goes...doe dan vooral gezellig met ons mee en ik hoop jullie graag bij een volgende creatie weer te zien.


CHALLENGES:


5 opmerkingen:

 1. I love this project. A sweet surprise. Thanks for sharing over at Creations in Pink. Danka DT.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een schitterende box heb je gemaakt en wat is er mis met roze..... ik hou ervan.
  Dank je wel voor het meedoen bij onze challenge Simply Magnolia.
  Veel succes en hopelijk tot de volgende keer.
  Liefs Bianca
  Bianca's Scrapcards.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Such a cute and wonderful box!!!!! Love all the baby details! Thanks for joining us this month at Simply Magnolia, we hope to see you again next time. Hugs, Brigitte

  BeantwoordenVerwijderen
 4. So adorable!!! Thanks so much for participating in our LEMON SHORTBREAD challenge. Hope you participate in our next challenge!! Have a happy crafty day!!! *Sorry so late commenting! I’ve had a busy couple of months!
  Deanne at A Little Bit O’ Paper

  BeantwoordenVerwijderen

Leuk dat je langs bent geweest en nog leuker dat je een berichtje achterlaat, want die zijn altijd leuk om te krijgen en te lezen. Vind je me kaarten leuk, dan nodig ik je uit om mij te gaan volgen.

Groetjesssssss Jolanda