Welkom op mijn blog, ik hoop dat jullie net zoveel plezier beleven aan het kijken als ik aan het maken.

dinsdag 10 december 2019

Allmost Xmas

                                     Hallo allemaal

Ja Sint en zijn pieten zijn al weer even weg en kerst staat dus voor de deur...mijn kaartjes zijn klaar, maar ...die moeten wachten tot volgend jaar, want mijn adresboekjes liggen in de verhuisdozen en in welke doos precies weet ik echt niet en ik ben ook geen computernerd die alle adressen heeft op
geslagen en om alle dozen na te gaan kijken is voor mij geen optie...stom stom stom ik heb ook niet opgeschreven wat er in de dozen zit....dus worden het alleen kaartjes voor de buren dit jaar.


Voor de challenge van Ally,s Angels heb ik deze winterse kerstkaart gemaakt...ik van sneeuwpoppen/mannen vind ze zo leuk ze hebben iets speciaals over zich en ook heb ik ze dit keer in het lila/paars/wit gedaan een kleur die niet zo kerst achtig is.


Verder heb ik mijn kaartje bewerkt met glitter en steentjes...eigenlijk niet zo goed te zien is.


Natuurlijk mogen ook hier mijn favoriete mallentjes niet ontbreken. 


Voor wie zin heeft om mee te doen met onze challenge...dit kan de hele maand en het thema is zoals altijd ...alles mag/anything goes hoe makkelijk kan het zijn en ook hebben wij een leuke prijs voor de winnaar. Ik zeg graag tot een volgende creatie maar weer.


CHALLENGES:
11 opmerkingen:

 1. Wow....Wat een prachtige kaart Jolanda! zo mooi in deze kleuren wat een beauty.
  Groetjes Doris

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hai Jolanda,

  Wat een schitterende kaart in mooie kleurtjes. Toppie, je fietskaart er onder is ook heel mooi. Gelukkig weet je de weg naar ons, dat ik neem aan dat je je adresboekje niet nodig hebt voor ons hihihi

  Benieuwd hoe je kamertje wordt. Ik heb nu zoveel troep op me bureau dat helaas pindakaas voor Johan...geen kloddertje hier...kloddertje daar😉😉

  Leafs Ina xxx

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Gorgeous Christmas card
  Thank you for your entry at Scrapping4funChallenges.
  Rachelle DT
  https://scrapping4funchallenges.blogspot.com

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Amazing! Perfect for our Challenge! So glad that you have shared your great artwork with us here at Always Fun Challenges. Good luck hun and do come back again!
  Jackie DT @AFC

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wow! This is stunning! I love the banner of Merry Christmas in the front and all the other added layers. Thank you so much for entering our Challenge at Crafter's Castle this week. Good luck!
  Blessings, Jeanie Ellis DT
  Crafter's Castle
  crafterscastle.blogspot.com
  Scrapbookingmamaw MyBlog

  BeantwoordenVerwijderen
 6. An amazing card, I love all the detail! Thank you for sharing with us at the Winter Wonderland Christmas challenge, hope you can join us again soon - Janice DT

  BeantwoordenVerwijderen
 7. What a sweet winter card! Thanks for joining the Crafter's Castle Challenge! -Tasha

  BeantwoordenVerwijderen
 8. OMG what a fabulous design and I love the non traditional color! Thanks so much for playing in our challenge at Merry Little Christmas!
  Darlene
  MERRY LITTLE CHRISTMAS
  DAR’S CRAFTY CREATIONS Please stop by for a visit.

  BeantwoordenVerwijderen

Leuk dat je langs bent geweest en nog leuker dat je een berichtje achterlaat, want die zijn altijd leuk om te krijgen en te lezen. Vind je me kaarten leuk, dan nodig ik je uit om mij te gaan volgen.

Groetjesssssss Jolanda