Welkom op mijn blog, ik hoop dat jullie net zoveel plezier beleven aan het kijken als ik aan het maken.

donderdag 20 mei 2021

Vintage Lady in Black

                                                 Hallo allemaal


Zo net terug van mijn rondje met mijn trouwe viervoeter...het zonnetje schijnt temperatuur is goed dus zijn we gauw even naar de markt gewandeld..ja gauw, want er wordt een pakket bezorgd vandaag....is het eindelijk mooi weer kan je nog binnen zitten, maar goed dat geeft mij de kans om deze post te maken...alles beneden gezet qua labtop, want boven zitten is geen optie nu aangezien de bezorgers weinig tijd hebben om te wachten en om van de trap te vallen daar zit ik niet op te wachten, maar goed over tot de order van de dag.


Het thema deze week op FB bij Syta,s Kaartengroep is vintage en het enige wat je moet doen is een plaatje van Syta gebruiken en
als basis heb ik weer de slimline mal gebruikt...ik ben er helemaal weg van van dit model en je zult het dus vaker tegenkomen op mijn blog.


Het plaatje en achtergrond design papier is afkomstig van Syta net als de bloementjes,vlinder en het kant wat ik heb gebruikt en kan je hier vinden. Zoals jullie wel weten is rose echt iets voor mij, maar deze kleuren is ook erg favoriet bij mij.


Mijn favorieten mallen hoe kan het ook anders mogen ook hier natuurlijk niet ontbreken.


Als uitgangspunt heb ik alles om de rietjes heen bewerkt...zowel de bloemen als de takjes. Nou ik ga nu een lekker bakkie thee maken voor mijzelf en ik zeg graag tot een volgende creatie maar weer.


Gebruikte matrialen:

DDBD-470.713.855
CS F-BLACK-2928-096
AV-180815 SYTA v GELDEREN
KV-210202 SYTA v GELDEREN
JOY STANS 6002/1515
JOY STANS 6002/1467
JOY STANS VLINDER
MD STANS TAKJES
RIETJES
PARELS

CHALLENGES:
7 opmerkingen:

 1. Such beautiful details here and the image is gorgeous!
  Thank you so much for sharing with us at Allsorts challenge!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. A beautifully detailed card in mono colours, lovely to see you at Allsorts challenge again, many thanks.

  B x

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wonderful layers and textures, and the result is a beautiful card. So glad you shared with us at the Crafters Cafe, come again soon. CarolG

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Mooi hoor in zwart/wit

  Was kort maar gezellig zaterdag.

  Leafs fan Ina xx

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Beautiful stunning card. I love it. So glad you shared over at Crafty Gals Corner.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Beautiful! Thanks for entering your wonderful creation in our Feminie Challenge at The Crafter's Cafe this fortnight.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. I adore your card design! So very pretty! Thank you for sharing your wonderful project with us at Dream Valley challenge.Neva DT

  BeantwoordenVerwijderen

Leuk dat je langs bent geweest en nog leuker dat je een berichtje achterlaat, want die zijn altijd leuk om te krijgen en te lezen. Vind je me kaarten leuk, dan nodig ik je uit om mij te gaan volgen.

Groetjesssssss Jolanda