Welkom op mijn blog, ik hoop dat jullie net zoveel plezier beleven aan het kijken als ik aan het maken.

donderdag 13 maart 2014

Het voelt al als lente

Wat heb ik genoten vandaag op mijn vrije dag eindelijk. normaal als je vrij bent of het is weekend dan is het meestal slecht weer en als je dan weer gaat werken wordt het mooi weer. Alles en iedereen straalt gewoon de mensen zijn blij de vogeltjes fladderen af en aan in de bomen en overal zie je de bolletjes ontluiken en zo nu en dan hoor je zeggen die en die heeft ook een babietje gekregen. Zo ook een gezin bij ons in de straat toen ik een keer s,avonds met mijn man thuis kwam zag ik daar ineens een ooievaar door de ruit hangen en een doek met hoera we hebben er een dochter en zusje bij wist niet eens dat ze zwanger was, maar ja dat krijg je als je het allemaal druk heb met werken. Dus toen dacht ik bij mezelf dat is weer een reden om me hobbykamer in te gaan en een leuk kaartje te maken voor ze. Ik heb nog niet gehoord wat ze er van vonden, maar dit is het geworden en natuurlijk is het roze, want ja dat blijft de kleur voor een meisje vind ik.


Het is een jong stel, maar toch vond ik het leuk om het in de vintage stijl te maken. Heb gekozen voor een meisje wat in de wieg kijk naar haar zusje toepasselijker kan het niet. Wil mijn kaartje mee laten doen bij EHIC thema alles mag. Ik wens jullie alvast een fantastisch weekend al hoewel ik gehoord heb dat het weer een beetje tegen zit. Dus geniet er nog maar allemaal van en dank jullie wel voor alle berichtjes weer op mijn vorige blogpost en tot een volgende keer maar weer.



12 opmerkingen:

  1. Hoi Jolanda,. Wat een prachtige kaart. Leuke details heel mooi gemaakt. TOP. Groten trijntje

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Hey Jolanda,

    Wat een schitterende leuke
    kaart heb je gemaakt op je zonnige vrije dag :)

    leafs fan Ina

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Schitterende kaart. Met mooi details en een heel leuk plaatje. Ook al is het een jong stel nostalgische kaarten doen het altijd goed. Geniet nog maar lekker van het weer.
    Groetjes, Anja

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Hoi Jolanda, wat een schitterende kaart, echt super! Wat een gaaf kant heb je gebruikt! Fijn dat je hebt genoten van het mooie weer, van het weekend wordt het weer slechter! Liefs, Cindy

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Prachtig kaartje. De kleuren zijn echt super mooi samen. Nog ff genieten van het weer, want ze hebben weer Hollands weer voorspeld (regen, regen, regen)

    -xies- Renate.

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Wat een schitterend kaartje heb je voor de ouders van het jongste meisje uit de straat gemaakt Jolanda, ik vind hem helemaal super.
    Liefs van Anita

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Prachtig kaartje! Leuk dat je meedoet aan de challenge van EHI.
    Groetjes van Jacqueline

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Geweldig mooi is je kaartje geworden...daar zullen ze blij verrast mee zijn. Leuk om zo'n prachtig kaartje te mogen ontvangen.
    Geniet nog even van het lekkere weer.....dat doe ik ook hoor.
    Liefs van Plony

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Wat een supermooie kaart heb je gemaakt Jolanda, ik vind hem echt heel erg leuk gemaakt en die harten, ik zie niet of het kant is of een border van perkamentpapier maar in ieder geval prachtig.
    fijn weekend, liefs Hanny♥
    http://tierelantijntjes.blogspot.nl

    BeantwoordenVerwijderen
  10. Wauw Jolanda, dat heb je prachtig gemaakt, je gaat echt een beetje op de vintage tour hè, nou ik moet zeggen het is genieten hier op je bloggie.
    Fijn weekend, lieve groetjes,Corrie

    BeantwoordenVerwijderen
  11. Mooie kaart hoor, succes bij EHI
    groetjes Wilma

    BeantwoordenVerwijderen

Leuk dat je langs bent geweest en nog leuker dat je een berichtje achterlaat, want die zijn altijd leuk om te krijgen en te lezen. Vind je me kaarten leuk, dan nodig ik je uit om mij te gaan volgen.

Groetjesssssss Jolanda