Welkom op mijn blog, ik hoop dat jullie net zoveel plezier beleven aan het kijken als ik aan het maken.

donderdag 3 maart 2016

Sweet Memories

                              Hallo allemaal

En ja hoor het is alweer maart en tussen het maken van de kerstkaarten door werken we ook alweer naar de  pasen toe. Pasen........ja dat is toch niet meer wat het geweest is in mijn ogen ik weet nog wel voeger met mijn ouders an zaten we aan een gezellige paastafel te onbijten en stiekum zat ik dan al te loeren naar de verstopte paaseieren die mijn pa of ma verstopt hadden of we kregen ruzie onderling met broers of zussen wie hem het eerste zag en ja met een gezin van acht moest je dus heel snel zijn. En ach wat zijn dit toch heerlijke herrineringen voor mij jammer dat mijn kleinkindjes te ver weg wonen anders hadden ze bij oma lekker naar paaseitjes kunnen zoeken, maar helaas. Vandaag is er ook een nieuwe challenge van start gegaan bij WLVC met het thema ....hoe kan het ook anders Pasen/Voorjaar en natuurlijk in vintagestijl en ja vandaar die zoete herrinering aan pasen met mijn ouders.


Dit keer is geen rose, maar in de zachte tinten groen gehouden en als je nou denkt ik heb niks met pasen gewoon meedoen, want pasen betekent nou eenmaal voorjaar en eitjes en vogeltjes of andere jonge dieren en..........misschien een goede tip leg gewoon je tekst als je die gebruikt met het woord pasen los erop als je de foto maakt dan kun je het daarna er afhalen en kan je de kaart gebruiken voor een verjaardag of gewoon zomaar. Deze challenge duurt tot 17 maart 18.00 uur.


Kom een kijkje nemen op ons blog en zie daar de mooie voorbeelden van mijn medecollega,s en natuurlijk hebben wij ook weer een hele mooie prijs voor jullie en die wordt beschikbaar gesteld door:



Wil je weten wat die prijs is zul je toch echt even naar ons blog moeten en dan ga je zeker meedoen en ik ben heel benieuwd wat voor moois ik/wij weer te zien krijgen van jullie ik zeg veel succes en tot een volgende creatie maar weer.


Challenges:


10 opmerkingen:

  1. Hey Jootje

    Wat een geweldige kaart heb je gemaakt.voor pasen. Lieve zachte tinten.

    Kuzzzzz Ina

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ja wat gaat de tijd snel he Jolanda, je knippert met je ogen en je bent weer een paar weken verder.

    Ik vind je kaart heel mooi! Prachtig dat zacht geel, krijg er echt een voorjaarsgevoel van!


    Liefs,
    Wendy

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Prachtig kaartje! Leuk dat je meedoet aan de challenge van de Egel.
    Groetjes van Jacqueline

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Wat een mooi verhaal Jolanda, bij ons ging het net zo met het zoeken van de paas eitjes! En wat jammer dat je kleinkinderen Guus en Vera zover weg wonen! Je kaart is hartstikke leuk, ik hou wel van die zachte tinten!!
    Liefs van Gerie

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Hoi Jolanda,
    Prachtige kaart met zoveel mooi details !
    Ja idd het was bij ons ook zo vroeger gans het gezin en grootouders erbij hadden we samen zoveel plezier met het rapen van de paas eieren en zie me nog lopen met een paasmandje hi maar ach die goeie ouwe tijd jammer dat die zo snel voorbij is ....
    Gelukkig hebben we nog de goeie herinneringen he Jolanda die koesteren we .
    Groetjes Doris

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Prachtige kaart. ☺
    Groetjes, Anja

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Wat een lieve kaart in die zachte tintjes Jolanda. Mooie spulletjes heb je er op verwerkt om een vintage uitstraling te krijgen...héérlijk.
    Dank je voor je deelname aan de maart-challenge bij De Egel.
    Lieve groetjes Miranda (dt-De Egel)

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Echt een prachtige kaart, zo gaaf gemaakt ☺
      Bedankt dat je meedoet met onze "Maart" Challenge bij De Egel !
      Gezellige en fijne (knutsel) dagen
      Liefs van Erica
      {Heidebloempjuh}
      {DT De Egel-Cas/Vintage}

      Verwijderen
  9. Een kaartje naar mijn hart in deze prachtige zachte kleurtjes. Leuk dat je meedoet met de maartchallenge bij AnMaCratief. Groetjes Judith

    BeantwoordenVerwijderen

Leuk dat je langs bent geweest en nog leuker dat je een berichtje achterlaat, want die zijn altijd leuk om te krijgen en te lezen. Vind je me kaarten leuk, dan nodig ik je uit om mij te gaan volgen.

Groetjesssssss Jolanda