Welkom op mijn blog, ik hoop dat jullie net zoveel plezier beleven aan het kijken als ik aan het maken.

zaterdag 18 mei 2013

Wat kan het leven toch raar lopen.

En ja daar stonden wij dan gisteren aan het graf afscheid nemen van een dierbaar persoon. En ooo wat was het koud gisteren. Mens wat kan je dan schrikken, want zo werd ik jl maandagmiddag op mijn werk gebeld en dan ben je eerst nog vol ongeloof, maar aan de andere kant zeg je ja ze had ook wel weer een leeftijd dat je zegt van je kan het verwachten ( 86 jaar). Deze persoon was erg geliefd bij mij, want ik leerde haar kennen toen ik twaalf jaar was en voor het eerst wat centjes ging verdienen en was eenendertig toen onze wegen gingen scheiden. Er wordt wel eens gezegd uit het oog uit het  hart, maar bij deze dame niet ze was dus een collega,( oud/ex hoe je het noemen wilt) maar voor mij was ze veel meer en dat wist zij ook. Doordat mijn moeder chronisch ziek was heb ik veel steun van haar gehad en ja als dan dat belletje komt wat je eigenlijk niet verwacht ondanks haar leeftijd schrik je toch. En ja dan blijft kaartjes maken weer liggen. En dan lees ik bij Ghea dat op de trouwdag van haar dochter der vader is overleden. Nou ik moest wel even slikken hoor, want verleden jaar stond ik net zo voor als Ghea nu en ja dan komen bij mij de traantjes er weer even uit en wordt ik toch even stil van. Dus ja wat moet ik nu, want me kaartje is af en dit is een kaartje voor nieuw leven en ja dat is dus die cirkel die is dus weer rond.Het begint met leven en eindigt met de dood ik kan het helaas niet anders zeggen. Dit is het kaartje geworden een vintage geboorte kaartje.
Eigenlijk is dit niet mijn ding, maar het blog waar ik mijn kaartje aan mee wilt laten doen ziet er zo fantastisch uit daar wordt je spontaan verliefd op. Ik wil mijn kaartje mee laten doen aan WLVC en daar is de uitdaging maak een baby vintage of kinderkaart. Ik heb er een schuine easel-kaart van gemaakt en ja of het dus zo had moeten zijn verleden weekend toen ik aan dit kaartje begon. Een babykaart, een nieuwe leven, maar afscheid nemen van een dierbare blijft verdomd pijn doen..........................................................................
Ghea ik wens je heel veel sterkte de komende tijd en wil je je hart luchten je weet waar ik woon.

En tegen jullie allemaal wil ik nog zeggen geniet van elkaar en van het leven, want het kan zomaar voorbij zijn

Liefs Jolanda

XXX

26 opmerkingen:

 1. ja je zegt het zelf al, het is de cirkel van het leven
  maar ondanks de hoge leeftijd wil en kun je ze niet missen
  en dan dit kaartje weer een nieuw begin van het leven
  je kaartje is er niet minder mooi om
  het ziet er gewoon schitterend uit
  toch nog heel veel sterkte gewenst

  groetjes anneke

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hoi Jolanda,
  Ook ik werd vanmorgen helemaal stil, na het lezen van het verhaal van Ghea, het kan raar lopen in het leven..Jij hebt ook je verdriet gehad, lees ik...en wat leuk om dan aan een babykaart je beginnen...je bent de eerste die haar kaart plaatst bij ons Blog WLVC..heel erg leuk dat je meedoet aan onze challenge..liefs van Ans

  BeantwoordenVerwijderen
 3. je kaart is prachtig, maar wat een verhaal Jolanda, ik begrijp best dat het allemaal moeilijk voor je is, leeftijd maakt niet uit vind ik , als je veel om iemand geeft.
  Ik wens je heel veel sterkte.
  lieve groetjes Janie

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Hoi,

  Je kaartje is echt schitterend.

  Veel sterkte.

  grtjs
  Claudia

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Heel veel sterkte en ja zo ligt alles dicht bij elkaar verdriet om een dierbare en vreugde om nieuw leven.
  Je kaart is prachtig.
  groeten Lenie

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Pffff dat viel voor jou ook niet mee Jolanda, wens je heel veel sterkte toe en ik las het inderdaad ook bij Ghea, kippevel, heb haar meteen een mailtje gestuurd. Zo erg voor hun. Woorden schieten dan te kort. Ik vind je kaartje helemaal supermooi geworden, wat een toppertje meis, hij is echt prachtig.
  Liefs van Anita

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Niet zo je ding???...het is een schitterend kaartje Jolanda.

  Afscheid nemen van dierbaren blijft moeilijk...heel veel sterkte meis.

  knuf Corrie

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Het is inderdaad verschrikkelijk voor Ghea, wat een dag moet dat geweest zijn, zo dubbel ook. Blijschap voor het bruidspaar en dan eindigt het zo, vreselijk. Iemand afgeven doet pijn en die pijn wordt wel minder maar het gemis wordt groter, hopelijk kan ze (en jij ook lees ik) dit een plekje geven en ja, uiteindelijk verliezen we allemaal wel iemand waar we verdriet om hebben en als er dan weer iemand geboren wordt is er weer blijdschap, zo is het leven.Je kaartje is echt prachtig, lief plaatjes kortom een geweldige mooie kaart.
  liefs hanny♥

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Wat een schitterende kaart Jolanda.

  Liefs Riet.

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Een mooie kaart Jolanda en sterkte...lieve groetjes Miranda

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Wat kan het leven mooi zijn maar ook zo verdrietig. Als je hier en daar de verhalen leest dan sta je daar weer eens bij stil.
  Een van de mooiste dingen van het leven is toch wel de geboorte van een baby en als je dan zo'n schattige, prachtige kaart krijgt als deze van jou dan ben je daar wel heeeeel blij mee denk ik. Superleuk dat je meedoet aan de challenge van WLVC en ik wens je heel veel succes. Lieve groetjes, Plony.

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Hoi Jolanda,
  Het leven is oneerlijk, aan de ene kant wordt er een baby geboren aan de andere kant overlijdt er iemand. Geboorte en dood gaan hand in hand, het is niet anders. Je kaart is erg mooi. Ik wens je veel sterkte. Liefs, Cindy

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Ja Jolanda, wat moet ik nu nog zeggen, ik ben er kapot van het bericht van jou, dan dat van Ghea het heeft me erg aangegrepen, maar zoals iedereen zegt leven en dood, alles hangt aan een zijden draadje, dat jij dan toch nog kans hebt gezien om dit prachtige babykaartje te maken, petje af, geweldig sterk van je.
  Lieve groetjes en hou je haaks, Corrie

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Het kaartje is mooi.
  Verder wil ik je heel veel sterkte wensen!

  Chantal

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Wat een mooie kaart is dit.
  Liefs, Marianne

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Ten eerste wil ik je sterkte wensen Jolanda, Afscheid nemen van een dierbare is nooit leuk, maar zoals je al schrijft dat is de cirkel van het leven...
  Vindt je kaartje echt mooi geworden en dan zeg jij dat is niet zo mijn ding..
  Liefs, Desiree

  BeantwoordenVerwijderen
 17. This is very nice easel card - baby photo is great! :)
  Have a nice day, Jolanda!

  BeantwoordenVerwijderen
 18. Ja, ik denk dat we allemaal stil worden van dit soort gebeurtenissen Jolanda...Ghea op de trouwdag van haar dochter en dan je vader verliezen...en jij schrijft dat je hetzelfde mee heb gemaakt...geeft een brok in mijn keel en kippenvel op mijn armen... En nu verlies je weer iemand die belangrijk was in je leven. Zo gaat de cirkel van het leven, maar het valt niet altijd mee...Jij ook sterkte! Je kaartje is wel heel mooi geworden Jolanda, prachtige kleuren, heel mooi plaatje ook!

  Lieve groetjes, Richtje

  BeantwoordenVerwijderen
 19. Sterkte Jolanda met deze moeilijke zaken van het leven, je kaartje is wel een toppertje, leuk dat je meedoet bij WLVC.
  gr. Liesbeth

  BeantwoordenVerwijderen
 20. Je hebt een prachtige babykaart gemaakt. Het begin van een nieuw leven..... en daar komt ook weer een eind aan en dat is best lastig. Dat geeft veel verdriet. Het eind komt nooit goed uit oud of jong, maakt niet uit! Als het je dierbaren zijn is het best lastig en niet leuk. Veel sterkte in deze lastige situatie. Groeten Trijntje

  BeantwoordenVerwijderen
 21. Wat een supermooie kaart heb je gemaakt, ik vind hem prachtig.
  Liefs anneke

  BeantwoordenVerwijderen
 22. Een hele mooie kaart voor de challenge! Mooi gedaan. Ook veel sterkte.
  Groetjes Anita

  BeantwoordenVerwijderen
 23. Heel veel sterkte Jolanda. Ik vind je kaart geweldig geworden. Gr Marja

  BeantwoordenVerwijderen
 24. Wat een pradchtige easelkaart.

  Groetjes, Astrid.

  BeantwoordenVerwijderen
 25. Prachtige twisted easel. Perfecte combinatie van plaatje, papier en embellies, echt top!

  Huggsss,Angelique
  EngelDesignsScrap

  BeantwoordenVerwijderen

Leuk dat je langs bent geweest en nog leuker dat je een berichtje achterlaat, want die zijn altijd leuk om te krijgen en te lezen. Vind je me kaarten leuk, dan nodig ik je uit om mij te gaan volgen.

Groetjesssssss Jolanda