Welkom op mijn blog, ik hoop dat jullie net zoveel plezier beleven aan het kijken als ik aan het maken.

maandag 19 augustus 2019

Happy Birthday

                                           Goedemorgen allemaal

Onlangs had ik een kaartje gemaakt voor mijn jarige hondenvriendin...de honden zijn echt vriendjes van elkaar helaas is Spike een oudje en die van mij is pas 18 maanden, maar ze zijn gek op elkaar.



Voor deze keer ook ongewone kleuren gebruikt voor mijn doen, maar wel heel apart ...ja want als wij staan te kletsen hebben we het alleen maar over onze honden whahaha...dus weet je ook niet wat ze mooi vind.


inmiddels weet ik dat ze de kaart heel mooi vind, want ze heeft het er nu nog over en ze heeft hem al een week in huis staan...en het blijkt wel weer dat een kaartje is een klein gebaar maar doet gewoon goed.


Een leuk lief klein boeketje met een strikje erbij in rood wat er dan weer lekker uitspringt. Dit keer dus geen kaartje voor een DT-team, maar gewoon voor mijn lieve hondenvriendin.


Ik wens jullie een hele fijne dag toe en zeg graag tot een volgende creatie maar weer.



CHALLENGES:









7 opmerkingen:

  1. Absolutely awesome! LOVE IT! Thanks so much for joining in the fun at our Sisterhood of Crafters challenge! Good Luck and we hope you’ll come back often.

    Darlene
    SISTERHOOD OF CRAFTERS
    DAR’S CRAFTY CREATIONS Please stop in for a visit!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Het is een plaatje Jolanda en ik vind die rode accenten er heel mooi bij staan, echte blikvanger. Leuk is dat toch dat iemand zo blij is met een kaart die je zelf gemaakt hebt.
    Lieve groetjes Miranda

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Beautiful pop of red against the neutral tones a gorgeous card thank you for joining in at the ALPHABET CHALLENGE

    BeantwoordenVerwijderen
  4. So pretty! Your attention to detail is perfect on this card! Love it. Thank you for playing with us at the Alphabet Challenge and hope you can join us again soon.

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Thanks for sharing your pretty card with us at Love To Craft :) Lovely details for that vintage image.

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Mooi gedaan. leuk dat je meedoet bij Crafty Friends.
    groetjes Ine DT

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Oh so beautiful and vintage! I love all the dimension with the flowers and layers. Thank you so much for entering our challenge at Crafter's Castle this month....good luck :)
    Hugs... Janie
    DT
    Crafter's Castle
    crafterscastle.blogspot.com

    BeantwoordenVerwijderen

Leuk dat je langs bent geweest en nog leuker dat je een berichtje achterlaat, want die zijn altijd leuk om te krijgen en te lezen. Vind je me kaarten leuk, dan nodig ik je uit om mij te gaan volgen.

Groetjesssssss Jolanda