Welkom op mijn blog, ik hoop dat jullie net zoveel plezier beleven aan het kijken als ik aan het maken.

zaterdag 8 december 2012

Buiten is het wit en mijn kaart is lekker............

Hoi Allemaal, nou het is me gelukt heb een lamme hand van het schrijven maar de kerstkaarten kunnen op de post en tussendoor toch ook nog maar een kerstkaartje gemaakt.Ben zelfs vanmiddag nog even met mijn mannetje naar de kruitvat geweest om nog kerstkaarten te kopen, want ja je moet toch wat op reserve hebben liggen dus ik ben er een beetje heen geglibberd, want ik vind dit weer om te lopen maar helemaal niks, want ik ben veel te bang dat ik onderuit ga en ja dan kan je wel ooo wat een aanstelster, maar ik ben te vaak onderuit gegaan met zulk weer vandaar mijn angst. Terwijl het buiten lekker wit en koud is is mijn kaartje heerlijk groen had gewoon zin om met een lekkere felle kleur iets te doen en het papier had ik toch liggen en dan kunnen de restjes mooi worden opgemaakt en het is weer is iets anders dan bruin toch?
Heb ineens door dat de tekens van me labtoppie ook niet meer staan waar ze horen te staan dus als ik een punt wil neerzetten krijg ik een is teken nou ja komt wel weer goed hoop ik. Nu dan over me kaartje zoals ik 
al zei lekker groen dus zoals jullie kunnen zien springt er lekker uit met zo,n met dit kaartje wil ik meedoen met de challenge van HVC daar luidde de opdracht maak een kaart met de afbeelding op een cirkel nou ik denk dat dat me wel gelukt is. Ik dank jullie weer voor alle leuke en lieve berichtjes en wens jullie voor nu een fijn weekend toe. Liefs Jolanda.

XXX

11 opmerkingen:

 1. Je kaartje ziet er weer prachtig uit.
  Liefs Ghea en uhhh fijn weekend

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Vrolijk kaartje Jolanda! En wat je angst voor glibberpartijen betreft sta je niet alleen hoor, ik ben ook zo'n angsthaas...

  Groetjes en maar lekker binnen weekend vieren!
  Richtje

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een vrolijk kaartje Jolanda
  Liefs Corrie

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Lekker vrolijk kaartje hoor in deze winterse dagen. Ik vind je absoluut geen aanstelster hoor want ik weet uit ervaring hoe naar de gevolgen van vallen kunnen zijn dus.....pas maar goed op.
  Liefs Plony.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat een leuke kaart Jolanda.

  Liefs Riet.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat een schitterend kaartje heb je weer gemaakt Jolanda en je bent absoluut geen aanstelster hoor, hier zit er nog eentje die heel bang is op dat gladde buiten en mijn moeder ook want die is 2 jaar geleden zo vervelend gevallen in de sneeuw dat haar schouder uit de kom was en door middel van een operatie pas weer op de goede plek gezet kon worden, dus je begrijpt die is helemaal bang.
  Liefs van Anita

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Hoi Jolanda,
  Ik vind je kaart helemaal geweldig. Sneeuw is mooi, ijs is gezellig, maar niet als je er doorheen moet, ik vind het ook niks hoor. En voor wat je toetsenbord betreft, jet moet even op het toetsenbordicoontje drukken en kijken of het vinkje voor "verenigde staten" staat. Dan zullen de tekens weer goed zijn! Groetjes en een fijne zondag, Cindy

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Hoi Jolanda, wat een lieverd hè mijn Cindy, ik heb dat ook wel eens dat de tekens veranderen, dan geeft ze ook altijd tips, want computers, ze bijten nog net niet.
  Super dat je al je kerstkaarten al kan versturen, ik moet nog beginnen.
  Je kaart is geweldig zo in het groen, daar ben ik gek op, dus je kaart krijgt van mij een dikke 10.
  Lieve Groetjes Corrie

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Hoi Jolanda,
  Wat een prachtig kaartje heb gemaakt. Mooi gekleurd. Bedankt voor het meespelen in de Challenge van HobbyVision en veel succes. Groetjes, Caroline

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Wat een heerlijke, frisse kaart. Vind hem erg mooi geworden en super igekleurd.
  Lieve groet van Alexan

  BeantwoordenVerwijderen

Leuk dat je langs bent geweest en nog leuker dat je een berichtje achterlaat, want die zijn altijd leuk om te krijgen en te lezen. Vind je me kaarten leuk, dan nodig ik je uit om mij te gaan volgen.

Groetjesssssss Jolanda