Welkom op mijn blog, ik hoop dat jullie net zoveel plezier beleven aan het kijken als ik aan het maken.

woensdag 26 december 2012

Even weer iets anders dan.........

Goedemorgen ja alweer tweede kerstdag wat gaat de tijd toch snel hebben het lekker rustig gehouden gisteren en op het kerst diner stond hoe kan het ook anders gourmet en ik denk bij vele van jullie ook. Je haalt gauw teveel in huis en altijd maar denken laat ik dit ...of ik moet dat ook nog halen en ja als je dan eenmaal aan tafel zit is het toch  van geloof dat ik iets teveel heb gehaald, maar geen man overboord dat wordt lekker morgen na het werk (moet er niet aan denken aan werken) kliekjes eten. En ja dan me kaartje, want daar komen jullie uit eindelijk voor is voor mijn vriendin die vandaag jarig is en ik heb het kaartje bij haar al door de brievenbus gedaan vanochtend vroeg, want ja was al om 05.30 u wakker en heb eerst lekker ff zitten tutten met een mok thee en met de kat zitten kroelen op de bank (inmiddels een uur later) en daarna in de stilte van de ochtend de kaart weggebracht en o meiden wat is dat lekker die frisse ochtendlucht en die wandeling. Ik hoor jullie al denken die is gek draai me eigen nog wel een keer om hihi, maar ja als je wakker bent...............maar goed me kaartje dus is ditmaal een vintage drie-easelkaart.
En dit is hem dan geworden deze kaart heb ik naar aanleiding van een kerstkaart die ik van Marga heb gekregen gemaakt en aangezien me vriendin van vintage hou heb ik dus  ditmaal geen gebruik gemaakt van een stempel afdrukje en ja een goede kaartenmaakster heb natuurlijk genoeg in huis om ook eens wat anders te maken.Gewoon een leuk kaartje en toch apart vanwege het drie easel. En nu maar hopen dat mijn vriendin hem mooi vind. Wens jullie een hele fijne tweede kerstdag toe en dan op met zijn allen naar een mooi en creatief 2013. Liefssssssss Jolanda.

                                                       XXX

5 opmerkingen:

 1. Wat een mooie kaart. Dat is een keer wat anders. Super.
  Liefs jackelien

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een schitterend Vintage kaartje Jolanda
  wat zal je vriendin hier blij mee zijn het is een plaatje....geweldig leuk modelletje

  Fijne dagen
  Liefs Corrie

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hee lief dinnetje van me

  Mooi kaartje voor Anja en al dat andere wat hier
  onder staat is ook weer tip top in orde.

  Voor nu nog een fijne dag en ik werk samen
  met je mee.........arggggggggguhhhhhhhh
  vrijdag weer vrij en oudjaarsdag weer aan de bak tot 17.00 en dan ben jij vrij :(

  Kuzzzzzzzzzzz van adoptiezus ;););)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wauw wat een schitterend kaartje heb je gemaakt Jolanda, nou ik weet wel zeker dat ze daar erg blij mee is. Wat een plaatje. Ik vind hem super geworden. En eh ik ken dat hoor, als ik wakker ben,ga ik er meestal ook meteen uit. Heb je tenminste ook nog wat aan je dag. Echt een superkaart.
  Liefs van Anita

  BeantwoordenVerwijderen

Leuk dat je langs bent geweest en nog leuker dat je een berichtje achterlaat, want die zijn altijd leuk om te krijgen en te lezen. Vind je me kaarten leuk, dan nodig ik je uit om mij te gaan volgen.

Groetjesssssss Jolanda