Welkom op mijn blog, ik hoop dat jullie net zoveel plezier beleven aan het kijken als ik aan het maken.

zaterdag 1 december 2012

The Walk of Love op herhaling


Goedemorgen allemaal dit maal een bestaand kaartje op herhaling. Bij HHC is er een extra challenge aan de gang nl. sint/kerstchallenge en daar mag je dus een kaart plaatsen die voor jou het afgelopen jaar veel betekent hebt en waarvan Plony  de sponsor is. En ja ik hoefde niet te zoeken of na te denken want deze is het gewoon geworden, waarom??


Deze creatie heb ik toen speciaal voor mijn vader en an gemaakt die jl. 27 februari hun koperen bruiloft  zouden vieren, maar helaas lag mijn vader toen in het ziekenhuis geveld door die vreselijke ziekte. Toen ze trouwden zei hij we gaan ervoor voor en zullen over 25 jaar het feestje over doen. Helaas heeft het niet zo mogen zijn, maar ..................... die 12,5 jaar hebben ze ondanks alles gehaald en toen ik de kaart persoonlijk bij hem bracht zei hij ja meisje jij bent ook dit jaar 12,5 jaar getrouwd, maar helaas dan ben ik er niet meer en ja ik stoer doen en zeggen tuurlijk Pa je wilt de 25 nog halen, maar diep in me hart wist ik dat hij gelijk had. Op vrijdag 13 April 2012 sloot hij voorgoed zijn ogen. ...................................................... De glimlach op zijn gezicht toen hij de kaart zag zal mij nog lang heugen, want daar was hij trots op  zoals op al me kaartjes die ik maakte. En ja nu zal An the Walk of Love alleen moeten lopen en vandaar  dat de kaart voor mij zo speciaal /dierbaar is.  
Mis je nog iedere dag pa.


Groetjes en liefssss Jolanda

10 opmerkingen:

 1. Het is een prachtig kaartje Jolanda
  wat een ontroerend verhaal zit er achter deze kaart.

  Dank je wel voor het meedoen aan de Extra HH Challenge

  Liefs Corrie

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Dikke knuff en tot morgen

  Liefs Ina XXX

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een prachtige kaart Jolanda.

  Liefs Riet.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een verhaal...
  Ben er helemaal stil van..

  Wat een eer dat je deze kaart met ons wil delen.

  Fijn dat je meedoet bij de challenge op ons hobbyhome-hobbyartikelen blog

  Lieve groetjes Hanneke

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Het verhaal is heel mooi en ontroerend. Daarom wordt de kaart ook zo bijzonder. Ik had hem nog niet eerder gezien. Ik vind hem prachtig! Groetjes, Cindy

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Jeetje Jolanda ik zit nu met kippevel aan de andere kant van het beeldscherm, wat heb je dit mooi geschreven, zo ontroerend. Kan me helemaal voorstellen dat dit kaartje heel dierbaar voor je is. Goh ben er gewoon eventjes stil van.
  Liefs van Anita

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ik had deze kaart nog niet eerder van je gezien Jolanda, dat je er verdriet bij voel is logisch , het is nog maar kort geleden dat je vader is overleden, maar we moeten wel eerlijk blijven, een lange lijdensweg had ook niets geweest. Maar de herinnering met dit kaartje, blijft altijd in je geheugen gegrift staan. Nu ben je een trotse oma, dat is een heerlijke rijkdom.
  fijn dat je dit verhaal met ons wilde delen, hou je goed meisje.
  Dikke knuffel van mij Corrie

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Wat een bijzonder herinnering Jolanda, ik ben er even helemaal stil van. Zo jammer dat het niet anders mocht zijn... Het is en blijft toch nog altijd een gemis... En dan door dit kaartje, koester deze herinnering meis...

  Groetjes Richtje

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Ach wat is dit een ontroerend verhaal......daar word ik stil van. We dragen allemaal ons rugzakje hè en dankjewel dat je ons even een blik gunde in de jouwe! Fijn dat je mee hebt gedaan aan de extra challenge van hobbyhome en succes!
  Dikke knuffel van Plony.

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Een prachtig kaartje en wat een mooie herinnering is dit aan je vader. Ach, wat triest toch dat deze ziekte zoveel dierbare wegrukt....
  Dank je wel voor je verhaal en fijn dat je meedoet bij de extra challenge bij HH.
  Groetjes Tineke

  BeantwoordenVerwijderen

Leuk dat je langs bent geweest en nog leuker dat je een berichtje achterlaat, want die zijn altijd leuk om te krijgen en te lezen. Vind je me kaarten leuk, dan nodig ik je uit om mij te gaan volgen.

Groetjesssssss Jolanda