Welkom op mijn blog, ik hoop dat jullie net zoveel plezier beleven aan het kijken als ik aan het maken.

zaterdag 15 december 2012

Kan geen doosje meer zien


Hoi allemaal en ja hoor zat Joland de vorige keer met een zere duim wat denk je ging weer goed met de duim en dan verbrand ik dus me hand en wel te verstaan de binnenkant van me hand en dat was dus auw, auw, auw, en nu denken jullie natuurlijk hoe krijg ze dat nu weer voor elkaar tja gewoon de elektrische kookplaten checken (op mijn werk, want ik werk dus in de bedrijfskantine/restaurant) of ze koud waren nou de eerste wel, maar de achterste was gloeiend heet en nou ja de rest hoef ik niet uit te leggen wat er gebeurde (bleek dus dat de kookplaat gewoon nog aan stond op de hoogste stand). Ik ben dus rechts handig en dat check is dus ook met die hand en ja mijn vader zei altijd al doende leert men nu kan je zeggen Joland heb de lesje weer geleerd hoor. De blaren zijn open nu pijn is bijna weg. En dan te bedenken dat ik net was begonnen om mijn collega,s te verassen met een leuke creatie voor de kerst. Het is gelukt ze zijn af, maar.........................kan ff geen doosje meer zien. Het is een leuk merci doosje geworden zes in totaal en met moeite en pijn is het me dan toch weer gelukt

En dit is het dan geworden heb het papier van papermania home for christmas gebruikt en dus is alles in de tinten rood/wit gehouden en ja alle zes de doosje heb ik het zelfde gedaan dan hoef er ook niet gezeurd te worden van die wil ik of maar ooo die vind ik mooier. De randjes heb ik allemaal bewerkt met distress inkt  aged mahogany. Het is niet ingekleurd met me stiften, maar heb alles op het zelfde papier gestempeld en uit geknipt alleen het pakje op papier van de de goedkope drogist. Al met al vind ik ze geslaagd.Hier het totaal plaatje alle zes bij elkaar en ook de binnenkant van het doosje met de heerlijke chocolade erin.
 Zo en ja als dit dan eenmaal weer op mijn bloggie staat dan maar is eerst me spulletjes opruimen, want zoals altijd lijkt het dus bij mij of er een bom is ontploft in me hobbykamer zo, n rommel ligt erop mijn tafel van alles wat en iedere keer al ik het dan opruimt en weer een kaartje ga meken ja hoor weer vol met rommel vraag me eigen wel eens af is dat bij jullie nu ook zo? Maar goed het houdt je wel van de straat hihi. 
Doe bij deze gelijk Plony welkom heten en leuk dat je me blog heb gevonden en volger bent geworden ook bedank ik me trouwe volgers voor de leuke reacties op mijn candy. Zou zeggen tot de volgende keer en maak er weer wat moois van dit weekend. Groetjes en liefs Jolanda.

                                                          XXX
.

9 opmerkingen:

 1. Auw, auw, auw Jolanda toch wat zal dat zeer doen en hebben gedaan, dat doe je dus nooit meer. Kook zelf ook electrisch maar is me gelukkig nog nooit gebeurd. Wat een schitterende kadootjes heb je voor je collega's gemaakt, wat lief van je. Helemaal super. Nou meis heel veel sterkte met je pijnlijke verbrande hand. Auw, auw, auw.
  Liefs van Anita

  BeantwoordenVerwijderen
 2. jeetje Jolanda, je bent behoorlijk aan het stunten meid
  pas je nu een beetje op;) Sterkte met je hand

  Ik vind je doosjes prachtig Jolanda
  Schitterend zoals je Tilda hebt bewerkt met het design papier, ik weet zeker dat je collega's ze prachtig gaan vinden.

  Fijn weekend
  Liefs Corrie

  BeantwoordenVerwijderen
 3. O o Jolanda toch. Nu ben zelf een beetje een dom doosje hoor. Maar je zegt het al >> dat zul je nooit meer doen.
  En dan nu over de merci doosjes. Wat zijn ze leuk en daar zijn jouw collega's heel blij mee. Mooi gemaakt!
  Lieve groet van Alexan

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik vind je doosjes supermooi! En wat vervelend dat je je handen hebt verbrand, beterschap! Jammer dat ik geen collega van je ben :). Groetjes, Cindy

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Prachtige doosjes voor je collega s
  Liefs Ghea
  En sterkte met je hand

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ach Jolanda wat heb je toch weer een pech, brandblaren doen zo,n pijn au, gelukkig heb je de doosjes af, ze zijn zo mooi gemaakt,maar ik voel met je mee. Ik denk dat dit je nooit meer een tweede keer overkomt. liefs Corrie

  BeantwoordenVerwijderen
 7. heel erg leuk gedaan met de kleding,mooie doosjes
  Ria

  BeantwoordenVerwijderen

Leuk dat je langs bent geweest en nog leuker dat je een berichtje achterlaat, want die zijn altijd leuk om te krijgen en te lezen. Vind je me kaarten leuk, dan nodig ik je uit om mij te gaan volgen.

Groetjesssssss Jolanda