Welkom op mijn blog, ik hoop dat jullie net zoveel plezier beleven aan het kijken als ik aan het maken.

donderdag 18 december 2014

Bingo Time

Voor ik jullie over de bingo ga bij praten wilde ik even een heel mooi nieuwtje met jullie delen en dat is dat onze kleinzoon jl maandag 16 december is geboren en hij luistert naar de naam Guus en het is toch zo,n pracht kereltje ik loop hier nog helemaal in de wolken hier kijk honderd keer naar de foto,s die ik heb gemaakt en ik ben toch zo verliefd op dit kereltje wat een prachtig wondertje. Maar goed over tot de order van de dag dat houdt in mijn huis aan kant maken boodschappen wegzetten heb al een heleboel in huis gehaald voor de komende week, want dan is het gewoon werken voor mij alleen eerste kerstdag vrij, maar ja ik ben altijd al op donderdag vrij dus niks geen extra vrij voor mij dit jaar en.....................er is weer een nieuwe challenge van start gegaan bij WLVC en dit keer is het thema Bingo dat wil zeggen kies een rijtje uit de bingo kaart dat mag horizontaal, verticaal, diagonaal heel de kaart als we het maar terug zien op jullie vintage creatie/kaart. Ik heb voor het rijtje gekozen met de kleur blauw, doily en strik en dit is mijn creatie.Het blauw is over duidelijk herkenbaar net zoals de doily en de strik. We hebben dit keer weer een fantastische prijs die wordt gesponsord door en wil je weten wat de prijs is kijk dan even op ons blog WLVC  en dan zie je gelijk de andere mooie voorbeeld creaties van mijn collega,s. Doe gezellig mee allemaal dit kan tot 2 januari 2015 tot 18.00 u.
En tegen jullie zeg ik allemaal tot een volgende creatie maar weer.De robot negeren. Je kan je reactie gewoon plaatsen zonder de cijfer in te toetsen

6 opmerkingen:

 1. schitterende kaart en zo mooi van kleur.
  liefs van anneke

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Een geweldig mooie kaart Jolanda. Echt schitterend gedaan. En wat een prachtige kleinzoon heb je. Echt een schatje, geniet er maar veel van.
  groetjes Joke

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Gefeliciteerd met je prachtige kleinzoon Guus Jolanda, het is zo heerlijk weer zo,n mooi kindje op de wereld. Kan je weer lekker kroelen, ik doe dat maar al te graag met Noa.
  Je kaart is schitterend, wat een prachtige kleuren, héél ,ooi gemaalt.
  Lieve groetjes,Corrie

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ja, je weet het al wel....maaruh ook hier nog ff zeggen dat ie super tof is! En ook je kleinzoon...heerlijk om te zien zo'n trotse oma!
  Liefs Jacomijn

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Schitterende kaart, weer Jolanda. Meestal hebben vintage kaarten zachte kleuren. Maar in deze blauwe kleur van jou vind ik prachtig. Wat een mooi kleur.
  Groetjes, Anja

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Het is weer een mooie creatie geworden ...proficiat met je kleinzoon Guus .
  Lieve groeten Doris

  BeantwoordenVerwijderen

Leuk dat je langs bent geweest en nog leuker dat je een berichtje achterlaat, want die zijn altijd leuk om te krijgen en te lezen. Vind je me kaarten leuk, dan nodig ik je uit om mij te gaan volgen.

Groetjesssssss Jolanda