Welkom op mijn blog, ik hoop dat jullie net zoveel plezier beleven aan het kijken als ik aan het maken.

maandag 29 december 2014

Het aftellen kan beginnen

Zo kijken we uit naar kerst en nu zijn we al met de laatste dagen van het jaar bezig. Dat geldt ook voor mijn creatie helemaal in de sfeer van het oude, maar ook weer nieuwe het een zeggen we vaarwel en tegen het ander zeggen we welkom. Velen zullen terug kijken op het afgelopen jaar en vele zullen hoopvol naar het nieuwe jaar kijken. Het afgelopen jaar was ook voor mij met pieken en dalen en twee van die mooie pieken zijn dat ik werd gevraagd om in het team van PLONY te komen en de andere piek was toch de geboorte van onze kleinzoon GUUS die morgen alweer 14 dagen oud is.Over de dalen gaan we het gewoon niet hebben ik kijk vooruit en ga vol goede moed het nieuwe jaar in met mijn creatie een xtra creatie voor de lopende challenge BINGO bij hoe kan het ook anders WLVC ditmaal heb ik gekozen voor het rijtje parels kant en roze en ja de kaart is netjes op zijn bestemming aangekomen.


Nou deze creatie spreekt voor zich tekst en uitleg is overbodig hier.En toch zoals jullie zien het oude en het nieuw kan dus samen in een jasje.  o, ja eigenlijk nog een mooie piek van dit jaar afgelopen zaterdag werd ik en mijn mede collega,s van WLVC blij verrast met een after christmaspresent. Plony had voor ons allemaal een pakketje laten samenstellen als dank voor alles wat wij tot nu voor WLVC gedaan hebben. Iedereen kreeg het gelukkig op de zelfde de dag de een wat eerder dan de ander, maar uiteindelijk was iedereen heel blij en verwend met dit pakketje dat wij hebben gekregen van PLONY  en tot Plony,s eigen verrassing werd ook zij verrast met een aftercristmaspresent en dit alles kwam van ANMA CREATIEF en zo zag het eruit toen het op de deurmat viel.Nou is dat niet geweldig eerst werden we al een klein beetje lekker gemaakt op het blog van WLVC met de pakjes te laten zien en een sneakpeak met wat er in zat en uiteindelijk was dit wat er in zat en helemaal verzorgd door Anma creatief. Dus ik zeg het nog een keer Plony dank je wel voor dit mooie presentje. En als jullie zin hebben om nog lekjker iets creatiefs te doen doe gezellig mee met onze BINGO-challenge dit kan nog steeds en wel tot 2 januari 2015 tot 18.00 u. O, ja ik wil ook Lia van harte welkom heten op mijn blog leuk dat je volger bent geworden en we gaan er met zijn allen weer wat leuks van maken volgend jaar. Tegen iedereen wil ik zeggen geniet van elkaar doe voorzichtig met vuurwerk en neem niet te veel oliebollen dan gaan we met zijn allen er een gezellig oud en nieuw van maken. Tot volgend jaar dan maar weer.

10 opmerkingen:

 1. hoi,

  Wat een supermooi kaartje.

  grtjs
  Claudia

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Echt super gaaf! Heerlijk zoet kaartje!
  Wat zijn we lekker verwend he....heb al wat gebruikt ;-)
  Ik hoop dat er voor jullie in 2015 nog een heleboel pieken mogen volgen hoor! Fijne dag!
  Liefs Jacomijn

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een super gave creatie is dit Jolanda. Heel erg leuk gedaan met al die verschillende klokken. Erg origineel ook.
  groetjes Joke

  BeantwoordenVerwijderen
 4. wauwwww Jolanda
  wat een waanzinnig mooie creatie

  groetjes Corrie

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat een ontzettend prachtige kaart Jolanda !!
  Creatieve groetjes Doris

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Je kaartje is werkelijk prachtig!!!
  Mijn dikke complimenten voor je blogbericht. Heel mooi geschreven. We gaan een dikke streep zetten onder 2014, en een fris, jong 2015 tegemoet.
  Unne gooje roetsj (fijne jaarwisseling).

  -xies- Renate.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Schitterende kaart. Met mooi mallen en details. De bloementoef is helemaal schitterend. Wat is Plony toch een schat en wat heeft ze jullie heerlijk verwent.
  Fijne feestdagen en de beste wensen voor 2015 met veel creativiteit.
  Groetjes, Anja

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Wat is je kaart prachtig Jolanda, echt een plaatje en wat zijn we ook heerlijk verwend. Ik heb het pakketje al aangebroken hoor en de eerste hoekjes zitten al op een kaart, zo leuk!
  Een hele fijne jaarwisseling en een gezond, gelukkig en creatief 2015.
  Liefs Henriëtte

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Wat een schitterde kaart heb je gemaakt. leuk met die verschillende bloemen en mallen en heel mooi die kleur die je hebt verwerkt

  Alvast een gelukkig nieuw jaar en de beste wensen voor 2015

  Groetjes Esmeralda

  BeantwoordenVerwijderen
 10. wat een prachtige kaart Jolanda en nog de beste wensen voor 2015 meisje.
  liefs van Anneke

  BeantwoordenVerwijderen

Leuk dat je langs bent geweest en nog leuker dat je een berichtje achterlaat, want die zijn altijd leuk om te krijgen en te lezen. Vind je me kaarten leuk, dan nodig ik je uit om mij te gaan volgen.

Groetjesssssss Jolanda