Welkom op mijn blog, ik hoop dat jullie net zoveel plezier beleven aan het kijken als ik aan het maken.

zaterdag 20 december 2014

December feestmaand

Ja hoor de kerst komt steeds een stukje dichterbij vandaag over een week is het alweer voorbij en dan gaan we met zijn allen naar het einde van het jaar toe wat gaat het toch hard zo,n jaar de tijd vliegt gewoon. Vandaag bij WLVC is het mijn beurt om een creatie aan jullie te laten zien en ja het is een kerstkaart nog steeds. Ik heb alles de deur uit, maar ik verwacht dat er ook weer mensen zijn die hem niet hebben ontvangen en ja ook ik moet er nog een heleboel krijgen en zoals de post zei op tv als je ze zondag op de bus doet dan zijn ze er nog voor de kerst nou ik moet het eerst zien en dan geloven hoor. Maar goed mijn kaartje is er een met de kleur rood in de hoofdrol ook omdat ik weinig gebruik maak van die kleur vandaar.


Natuurlijk had ik lang nog niet genoeg eigengemaakte kaarten voor al mijn vrienden en dus zijn er dit jaar weer gekochte kaarten verstuurd en ik vind het zelf zo jammer dat er ook heel veel mensen via internet/mail, mobiel en FB kaarten versturen. Ja een kaart rond kerst hoort gewoon via die ouderwetse postbode. Zit je lekker thuis op de bank en dan hoor je ineens een harde plof in de gang en als je dan ga kijken liggen daar al die kaarten en wensen op de deurmat. Heerlijk al die enveloppes open maken en genieten van al die wensen misschien ben ik zelf ook wel zo,n ouderwetse trut wie weet, maar ik kan daar echt van genieten.
Bedankt dat jullie weer de moeite namen om langs te komen en ik zeg tot een volgende creatie maar weer.8 opmerkingen:

 1. Een pracht van een kaartje Jolanda in traditionele kerstkleuren ... hele mooie details heb je op het kaartje aangebracht ...
  Groetjes, Odette.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. erg mooie kaart met een prachtig plaatje
  gr Ria

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Schitterende kaart. Mooi bloementoef.
  Groetjes, Anja

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een leuke kaart heb je gemaakt....Super!!!

  Groetjes van Jolanda

  Fijne feestdagen en een creatief 2015

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat een prachtige kaart Jolanda!!!
  Bedankt voor de mooie kaart die ik van je mocht ontvangen
  ik hoop dat je mijn kaartje ook goed hebt ontvangen.

  groetjes Corrie

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Prachtige kaart heel mooi zo in het rood toppie.
  Fijne Feestdagen en een Gelukkig 2015
  Liefs ♥ Ghea

  BeantwoordenVerwijderen

Leuk dat je langs bent geweest en nog leuker dat je een berichtje achterlaat, want die zijn altijd leuk om te krijgen en te lezen. Vind je me kaarten leuk, dan nodig ik je uit om mij te gaan volgen.

Groetjesssssss Jolanda