Welkom op mijn blog, ik hoop dat jullie net zoveel plezier beleven aan het kijken als ik aan het maken.

maandag 1 december 2014

Yessssssssss.................. het feest gaat van start

Zo heerlijk weekendje achter de rug lekker creatief bezig geweest en een heerlijk winters kaartje gemaakt voor jullie. Mijn tafel ziet er niet uit lekker vol met spulletjes, maar ach wat niemand doet me wat toch? en bij de meeste is dit een bekend iets. Het was een guur weertje buiten, maar ook dat hoort er voor de tijd van het jaar bij en op de achter grond een leuk deuntje aan en zo vermaken wij ons.Als ik zo dit plaatje zie hoop ik dat we niet zo,n winter krijgen hoor bbrrrrrrrr veel te koud. Het is mooi om naar te kijken en daar houdt het voor mij mee op. Voor ons bij het WLVC is de feestmaand van startgegaan
. Als eerste hebben wij er weer 3 nieuwe designers erbij en dit zijn JannekeMiranda en Jacqueline ze waren gast designer bij ons, maar ze doen het zo geweldig dat ze zijn gevraagd om te blijven en dat wilde ze alle drie nogmaals welkom meiden bij het team. Willen jullie weten wat ze zoal maken aan creaties neem dan gewoon even kijkje bij ze. En ja dan het feest wat houdt dat nou in wel de feestmaand start vandaag bij WLVC waar wij inspiratie geven, tips en misschien een xtra prijsje weggeven. Ik zou zeggen hou ons blog in de gaten en mis het niet, want wij van het DT hebben er zin in.


Verder wil ik een ieder weer bedanken voor de leuke en lieve berichtjes die ik graag weer lees en ik zou zeggen tot een volgende creatie maar weer.8 opmerkingen:

 1. Leuk winterkaartje, Jolanda!!!
  Creatieve groetjes, Gaby

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Een hele echte winterkaart Jolanda. Zou die er dit jaar komen...ik weet het niet. Als je zo naar jouw kaart kijkt zou je er bijna zin in krijgen toch? Mooi gedaan hoor.
  groetjes Joke

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Leuk he, die feestmaand.
  Je kerstkaart ziet er weer supers uit hoor.

  groetjes Henriëtte

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Hoi Jolanda
  Mooi, mooi, mooi, eigenlijk heeft deze kaart niet meer woorden nodig.
  Prachtig gemaakt.
  Lieve groetjes,Corrie

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Hoi Jolanda. Wat een mooie winterse kaart heb je gemaakt. Groeten trijntje

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Super mooi kaartje. Het contrast van de koele kleuren van je basiskaart, en de warme kleuren van je afbeelding geeft een verrassend effect aan je kaartje.

  -xies- Renate.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Een prachtig nostalgisch kaartje heb je er van gemaakt...heel mooi

  Groetjes Corrie

  BeantwoordenVerwijderen
 8. een prachtige winterkaart is dat
  groetjes
  RIA

  BeantwoordenVerwijderen

Leuk dat je langs bent geweest en nog leuker dat je een berichtje achterlaat, want die zijn altijd leuk om te krijgen en te lezen. Vind je me kaarten leuk, dan nodig ik je uit om mij te gaan volgen.

Groetjesssssss Jolanda