Welkom op mijn blog, ik hoop dat jullie net zoveel plezier beleven aan het kijken als ik aan het maken.

woensdag 3 december 2014

Donkere dagen voor kerst

Ja dit gaat lekker hoor kerstkaartjes aan de lopende band en toch kom ik iedere jaar nog kaartjes te kort. Gisteren nog wat enkele kerstkaarten erbij gekocht ja sorry hoor, maar ik red het nooit en ik wil donderdag beginnen met al mijn kaartjes te  gaan schrijven en mezelf kennende zit ik dus de hele dag dit te doen, want het ene kaartje gaat daarheen en dan toch weer besluiten o, nee toch maar naar die ik hoor mijn vader al zeggen van bovenaf die wolk ach meid koop toch allemaal de zelfde kaarten, want je stuurt ze allemaal naar verschillende mensen toe dus wat maakt het dan uit wie wat krijgt en je ben nog lekker snel klaar ook hihihi ja hij heb gelijk, maar ik zit gewoon graag te tutten met mijn kaartjes. Vandaag start er weer een nieuwe challenge bij WLVC # 37 met het thema KIND EN DIER. En de keuze is niet moeilijk, want bij vintage plaatjes kom je al gauw iets tegen met een kind en dier, maar ik wilde is iets anders dan anders geen kat of hond of konijn nee gewoon lekker koeien ik vond dit toch zo,n mooi plaatje en dus heb ik daar een creatie van gemaakt en ook heb ik er dit keer de mal van DDBD voor gebruikt de snowflake weer is iets anders.


Nou zeg nou zelf is het geen plaatje ja ik blijf hem leuk vinden in ieder geval. Nog wat vogeltjes erbij  op het hekje die hongerig zitten toe te kijken. De challenge ditmaal wordt gesponserd door 


en wil je weten wat de prijs is neem een kijkje op ons blog en dan zie je gelijk wat mijn mede DT collega,s voor moois hebben gemaakt ter inspiratie voor jullie en het is ook al de derde dag van de feestmaand bij ons op het blog dus hou ons blog xtra in de gaten, want je weet, maar nooit. Ik ga in ieder geval zo naar mijn werk moet tien uur beginnen en hoop vanavond weer half zeven thuis te zijn dus zeg ik tot een volgende creatie maar weer.
11 opmerkingen:

 1. een hele mooie kaart.en wat een lief plaatje.
  Leafs Tietje.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hoi,

  Heel leuk kaartje. Supermooi.

  grtjs
  Claudia

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Schitterende kersthanger/kaart heb je weer gemaakt als voorbeeld.
  Zoveel leuke dingen op te zien. Ik weet ook altijd welke kaart ik naar wie gaat sturen of zit soms te twijfelen tussen 2 kaart. En dan wil ik er ook nog graag iets persoonlijks erop zetten. Dus het kost wat tijd. Maar heel veel zijn er ook vaak heel blij met een kerstkaart.
  Groetjes, Anja

  BeantwoordenVerwijderen
 4. ik vind hem prachtig Jolanda en mooie opbouw van alles.
  liefs van Anneke

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Je hebt er weer een pareltje van gemaakt. Super mooi kaartje.

  -xies- Renate.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Hoihoi , eindelijk kom ik weer ff buurten. Even mijn schade af en toe proberen in te halen , je kaart is super gaaf en de kleuren zijn wowwww, mooi joh! xxx

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Hoi Jolanda,
  Mooie kerstster met een leuk plaatje .
  Groetjes Doris

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Wat een beauty van een kaart Jolanda. Het plaatje met de koe is zeker een schatje.

  Groetjes
  Petra

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Beeldschoon kaartje erg leuk die ijskristal schitterend geheel.
  Hartelijk bedankt voor de schitterende kerstkaart beeldschoon.
  Waar kan je dat geweldig mooie plaatje kopen....ben der helemaal weg van.
  Liefs Ghea

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Een pracht van een creatie ... hele mooie kleuren en fantastisch mooie details heb je gebruikt ...
  Een prachtige blog met hele mooie creatie's.
  Groetjes, fijne avond, Odette.

  BeantwoordenVerwijderen

Leuk dat je langs bent geweest en nog leuker dat je een berichtje achterlaat, want die zijn altijd leuk om te krijgen en te lezen. Vind je me kaarten leuk, dan nodig ik je uit om mij te gaan volgen.

Groetjesssssss Jolanda